Skip to main content

“Wanneer je bij ons binnenstapt, moet je onze familiale bedrijfscultuur meteen voelen”

Machiel den Dekker – AFAS

De visie die AFAS-directeur Machiel den Dekker voor ogen heeft is glashelder: een werkplek is meer dan een plek om te werken. Het is hét visitekaartje van een bedrijf. Wie in het built-to-suit gebouw van AFAS in Green Business Park Gate 7 in Kontich binnenwandelt, voelt meteen hoe die visie een realiteit werd.   

 

Een werkplek op maat met groeipotentieel 


AFAS handelt in software die de bedrijfsprocessen en administratieve opvolging van een organisatie moet vergemakkelijken. Vandaag de dag beschikt de organisatie over een erg uitgebreid portfolio bestaande uit kleinere klanten, maar ook grote spelers zoals Randstad, Kinepolis en meer. 

Toen het bedrijf enkele jaren geleden een grote groeispurt meemaakte, werd meer ruimte om efficiënt en comfortabel te kunnen werken dringend nodig. Hun zoektocht naar een nieuwe werkplek bracht hen een dik jaar geleden naar het Green Business Park Gate 7 in Kontich. 

“We werden onmiddellijk aangesproken door de hypermoderne en dynamische uitstraling van Gate 7”, vertelt Machiel. “Het Green Business Park heeft het groeipotentieel en de duurzaamheidsfactor waar wij naar zoeken, en ons gebouw is erop voorzien om nog jaren mee te gaan en met ons mee te evolueren.”

 

 

Het bedrijven-ecosysteem van Green Business Park Gate 7: een grote troef


Nog een vereiste? Een gunstige locatie: “We bevinden ons recht op de as tussen Antwerpen en Brussel”, gaat Machiel verder. “Een centrale ligging waar we erg hard ons voordeel mee doen aangezien we regelmatig klanten, maar ook bezoekers van onze Nederlandse tak over de vloer krijgen. Het is dus lekker makkelijk dat we nu super bereikbaar zijn.”

“Bovendien bevinden we ons temidden van een groot ecosysteem aan verschillende bedrijven. Potentiële partnerships vinden we hier dus bijna letterlijk naast de deur”, zegt Machiel. “In dat opzicht voelen we ons ook erg hard gesteund door BVI.EU – ook voor hen is dat community-gevoel een drijfveer achter het bouwen van dit soort Green Business Parks.”

 

De eigenheid van het built-to-suit gebouw van AFAS


 

Het team van AFAS had bij intrek meteen grote plannen met hun nieuwe werkplek. Niet alleen was efficiënt werken belangrijk, maar ook het community-gevoel en een grote gezelligheidsfactor moesten de ruimte krijgen. Daarom vind je aan het onthaal van AFAS bijvoorbeeld geen receptie, maar wel een bar waar je vriendelijk onthaald wordt, en een groot terras waar regelmatig gelunched en geborreld wordt. 

Daarnaast zijn er in het built-to-suit gebouw ook een podcast-ruimte, een theater, een groot restaurant en heel wat knap ingerichte vergaderzalen te vinden. “We wouden een werkplek creëren waar mensen graag naartoe komen”, zegt Machiel. “Omdat we dit gebouw helemaal op maat konden inrichten, zijn we daarin zeker geslaagd”.

 

 


 

Klantenservice op maat – van eerste steen tot oplevering!

Dat ze bij AFAS tevreden zijn met hun built-to-suit gebouw, mogen we gerust stellen. Al vindt Machiel ook dat de service na verkoop van BVI.EU de nodige aandacht verdient. “Bij problemen of een vraag, kunnen we altijd bij BVI.EU terecht. Ook wanneer zij zelf niets te maken heeft met het probleem, wordt er met ons mee gezocht naar oplossingen”, zegt hij. “Een aanpak die we erg hard kunnen appreciëren!”

 

Zelf op zoek naar een nieuwe werkplek? 

We helpen u graag verder! 

>> Ontdek hier al onze projecten

>> Neem contact op met BVI.EU