Skip to main content
gate7_prelim4_.RGB_color_00002

GREEN BUSINESS PARK by BVI.EU

DE OPLOSSING VOOR WERKGELEGENHEID EN ECONOMISCHE GROEI

Iedereen die begaan is met het welvaren van een gemeente weet hoe belangrijk de lokale economie is. Hoe zorg je ervoor dat gezonde ondernemingen zich vestigen?

ONDERNEMEN OP DE JUISTE PLAATS

Met de ontwikkeling van een Green Business Park kan een regio zijn ondernemende inwoners stevig verankeren. De ruimte om te ondernemen komt daarmee op de meest geschikte plaats terecht: in een speciaal daarvoor ontworpen gebied, met alle voorzieningen op de juiste schaal. Bovendien verdwijnt hiermee de overlast die bedrijven in het centrum met zich mee kunnen brengen, zoals geluidsoverlast, verkeer, brandgevaar, logistieke activiteiten en afvalverwerking. 


MINDER VERPLAATSINGEN, MEER MOBILITEIT!

Zowel voor de gemeente als voor de ondernemer is het belangrijk dat de aan- en afvoer van goederen zo vlot mogelijk gebeurt. Door onze Green Business Parks op de juiste locatie te vestigen, creëren wij ruimte die de verkeersveiligheid bevordert. Diensten en goederen worden dichter bij elkaar gebracht, wat een grote troef is voor de bevordering van LAST-MILE leveringen!

 

WEINIG EXTRA VERKEER DOOR KMO’S

Cijfers van een onafhankelijk studiebureau tonen aan dat kmo-ers ongeveer drie bewegingen van motorvoertuigen per dag uitvoeren. Dit is ver beneden het gemiddelde van bijvoorbeeld grootschalige, logistiek en industriële activiteiten. Met andere woorden: veel kleine units genereren minder verkeer dan één grote.

VEEL NIEUWE TOPJOBS IN UW REGIO!

Een nieuw Business Park brengt heel wat nieuwe jobs naar een gemeente en zorgt zo voor een boost in de lokale economie. Zo kunnen meer inwoners van de gemeente worden tewerkgesteld in lokale bedrijven, wat ook de gemiddelde pendelafstand ten goede komt. Bovendien biedt het kansen voor de oudere generatie om hun know how in eigen regio door te geven aan de jongere generatie en worden er opportuniteiten gecreëerd om gepensioneerden te laten flexwerken. Kmo’s zijn met voorsprong de grootste werkgevers van België, met net geen 2 miljoen arbeidsplaatsen, goed voor ca. 70% van alle jobs.

 

BEDRIJVEN BUNDELEN, KRACHTEN BUNDELEN!

De bedrijven in een Green Business Park plukken dagelijks de vruchten van de samenwerking met de andere aanwezige ondernemingen. De parken zorgen voor minder infrastructuur die bovendien gecentraliseerd is. Tevens worden ze zo ontworpen dat het terrein optimaal wordt benut, met voldoende groene ruimte. Ook op het vlak van onderhoud, afvalbeleid en energiegebruik
kan er samengewerkt worden. Hiervoor kunnen de verschillende bedrijven hun krachten bundelen.  In samenspraak met de aanwezige bedrijven zet BVI.EU maximaal in op de ontzorging van gebruiker en gemeenschap.

“GREEN” in Green Business Parks staat voor meer dan enkel ecologisch.

Het is het DNA van BVI.EU en weerspiegelt in alle opzichten onze filosofie op business parken. We gaan voor niets minder dan het beste.

GROUNDBREAKING

Groundbreaking staat voor baanbrekend en innovatief. BVI.EU gaat altijd een stap verder en is dé pionier op het vlak van kmo-parken. Niemand die op dezelfde, vooruitstrevende manier kijkt naar bedrijvenparken.

RELIABLE

Kwaliteit als grondbeginsel. BVI.EU ontzorgt zijn klanten door state-of-the-art bedrijvenparken op te leveren. Alle parken zijn voorzien van ultramoderne beveiliging en infrastructuur en worden ontwikkeld in samenwerking met betrouwbare lokale partners.

ECOLOGICAL & ESTHETIC

De eerste E staat voor ecologisch. Duurzaamheid eerst, standaard bij BVI.EU. Esthetisch, want het oog wil ook wat. Samen met duurzaamheid en milieu draagt BVI.EU design hoog in het vaandel.

NEIGHBOURSHIP

Als ondernemer in een BVI.EU Green Business Park wordt je uitgenodigd om samen met je buren synergieën creëren. Laat je inspireren door je collega-ondernemers in het park, door van elkaar te leren, samen ideëen te ontwikkelen, elkaar aan te vullen, en genieten van gezamenlijke successen. Want daar draaien goed nabuurschap en een sterke lokale economie om.

SAMENGEVAT: EEN GREEN BUSINESS PARK

• stimuleert de plaatselijke economie
• geeft inwoners de kans om te ondernemen
• creëert tewerkstelling voor jong en oud
• maakt uw regio veiliger, netter en aangenamer om in te wonen
• komt de mobiliteit ten goede
• draagt bij aan de economie van de stad
• zorgt voor een snellere en goedkopere dienstverlening voor de omgeving

 

CONTACT

Wilt u meer weten over onze succesvolle Green Business Parks en wat ze voor u kunnen betekenen. Aarzel niet en neem met ons contact op.