Skip to main content
Programmaverantwoordelijke in Frankrijk

Bouw jij binnenkort mee aan BVI.EU als Programmaverantwoordelijke?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een innovatieve ontwikkelaar die toonaangevende KMO-parken, mixed business parks en bedrijfsgebouwen op maat (built to suit) maakt? Bij BVI.EU bruist het van de oportuniteiten en ambities!

Ben jij de nieuwe, enthousiaste programmaverantwoordelijke met een passie voor vastgoed en een hart voor ondernemen die we zoeken in Lille, Frankrijk?

Wat wordt jouw rol?

Samen met meerdere tussenpersonen en partners (architecten, studiebureaus, technici, gemeenteraadsleden, enz.), en onder de directe verantwoordelijkheid van onze Franse Development Director, ben jij de “gedelegeerd projectleider” voor onze programma’s.

Jij hebt als globaal doel om de mogelijkheid van een stuk grond optimaal te benutten en om het om te vormen tot een bedrijvenpark: een plaats van groei en uitwisseling en van gezamenlijke ontwikkeling. Dat doe je door de kennis en de middelen van de verschillende ondernemers-investeerders te bundelen.

Je onderzoekt nieuwe projecten tijdens acquisitie- en ontwikkelingsvergaderingen en dient je analyses en voorstellen in (aankoop van grond, nieuwe mogelijkheden, vastgoedontwikkeling, plaatselijke stedenbouwkundige studies, enz.) Na een grondige analyse van elke dimensie van een project, formuleer je intern de technische, juridische, economische en financiële gevolgen van de in elke fase van het project genomen beslissingen (budget van de operatie, kenmerken van de werken, keuze van de contracten, keuze van de ondernemingen).

Je oefent technische en regelgevende controle uit en geeft advies en ondersteuning bij de ontwikkeling van projecten. Je bepaalt de richting van projecten door de meest relevante creatieve keuzes te bestuderen en voor te stellen, rekening houdend met de technische, functionele en commerciële beperkingen van het project. Je coördineert haalbaarheidsstudies in samenwerking met het studiebureau: terreinstudie, milieustudies, dimensionering van volumes en hun indeling, alsook het opstellen van bestekken. Je ziet toe op de administratieve procedures en financiële regelingen die nodig zijn om het project te starten (aanvragen van bouwvergunningen, verkrijgen van vergunningen, enz.) Je werkt samen met onze marketingafdeling en produceert mee aan de visuele elementen die de ontwikkelingsteams nodig hebben: plannen, schetsen, enz.

In permanent contact met de Technisch Directeur hou je toezicht op de technische dossiers die nodig zijn voor de start van de overlegfasen (voorontwerp, overlegdocument voor bedrijven, enz.) en optimaliseer je voortdurend de kosten door innovatieve oplossingen en nieuwe alternatieven te vinden, met inachtneming van onze milieu- en esthetische waarden.

Je bent er ook verantwoordelijk voor dat deadlines worden gehaald, budgetten worden gecontroleerd en de kwaliteit van de programma’s wordt gehandhaafd.

Wie zoeken we?

Je hebt een masterdiploma vastgoedingenieur / vastgoedrecht / stedenbouw of bouwkunde. Je hebt succesvolle ervaring in een gelijkaardige functie in de vastgoedsector met een perfecte beheersing van de verschillende regelgevende aspecten en idealiter eerste projecten in de tertiaire sector.

Je hebt een open persoonlijkheid, je bent spontaan, gemotiveerd en dynamisch, je bent niet bang om nieuwe taken op je te nemen en je bent bereid om te leren. Je bent vooral nieuwsgierig en staat te popelen om de Belgische cultuur in actie, haar managementstijl en haar afterworks te ontdekken!

Wat hebben we voor jou in petto?

Binnen ons groeiende bedrijf kom je terecht in een jong team van ambitieuze en gepassioneerde medewerkers. BVI.EU heeft een transparante, initiatiefrijke bedrijfscultuur. Je krijgt alle autonomie die je nodig hebt om je werk succesvol uit te voeren. Je krijgt een vrij aantrekkelijk vast salaris, bonussen, een bedrijfswagen en diverse sociale voordelen. (Onderlinge verzekering, voorzorgsfonds, maaltijdcheques, enz.)

Lijkt deze functie je iets voor jou? We leren je graag kennen! Stuur je cv en motivatiebrief naar hr@bvi.eu!

Bekijk al onze openstaande vacatures