Skip to main content

Havengebied “Goes” NL krijgt complex met boothuizen, bedrijfsunits en een restaurant

 

Op een ideale locatie vlak aan het water, in het havengebied Goes, heeft BVI.BE plannen voor een nieuw project: The Boatshed. Het project is een uniek concept binnen Zuid-Nederland en België, en combineert boothuizen met bedrijfsunits, kantoor- en opslagunits.

De boothuizen liggen meteen aan het water, zijn groot genoeg voor jachten tot 22 meter lang, en zijn volledig beveiligd. Op die manier functioneert het boothuis een beetje zoals een garagebox, waar de booteigenaar meteen in kan varen. Herstellingen en onderhoud worden dankzij de boothuizen ook een pak eenvoudiger.

Op dit moment plant BVI.BE op zijn minst tien boothuizen, maar door een hoge vraag, zou dat aantal kunnen stijgen tot twintig. Daarnaast worden er ook bedrijfsruimtes voorzien, alsook kantoor- en opslagunits, en zelfs een restaurant. De Zweedse bootbouwer Delta Powerboats zal bovendien vanuit het complex zijn jachten aanbieden.

Naar goede gewoonte, lette BVI.BE voor dit complex ook op de perfecte locatie. Het nieuwe project is gelegen dicht bij een bruisende stad, een 18 holes golfterrein, en het Goesemeer met al zijn mooie woningen aan het water. Kortom, The Boatshed biedt op een toplocatie de ideale ruimte voor bedrijven met watergebonden activiteiten.

Ontdek meer projecten op hier.

Contacteer ons voor meer info      

Aanbod