Skip to main content

Een terrein van 19.500 m² vlakbij belangrijkste snelwegen

Green Business Park Des Six Marianne in Escaudain combineert energie-efficiëntie, een lage milieu-impact en werkcomfort.
De site geniet van een strategische ligging in het hart van Henegouwen en van een gunstige omgeving, ideaal om in alle rust uw bedrijf op te starten en te ontwikkelen.

Een strategische locatie
Het Des Six Marianne bedrijvenpark geniet van een bevoorrechte ligging tussen Lille en Valenciennes, op het kruispunt van de belangrijkste Noord-Europese hoofdsteden (Brussel, Parijs, Londen & Amsterdam).

Uitblinker in modulariteit
Alle commerciële units van het bedrijvenpark Des Six Marianne beschikken over een standaard uitrusting zodat u snel en in de beste omstandigheden uw activiteiten kunt uitoefenen.

Het is mogelijk ze verschillend in te delen, verschillende cellen samen te voegen en bepaalde comfortvoorzieningen zowel binnen als buiten de gebouwen aan te brengen.

Optie 1
Volledig ingericht sanitair en kitchenette
Optie 2
Kantoor op de tussenverdieping
Optie 3
Fotovoltaïsche installatie voor eigen verbruik

 

BVI.EU begeleidt u in elke fase van uw project. Onze teams staan aan uw zijde om al uw vragen te beantwoorden en u efficiënt te begeleiden tot u uw toekomstige pand betrekt.

Wenst u meer informatie over uw verhuis naar bedrijvenpark Des Six Marianne ? Contacteer ons nu voor meer informatie!

     Contacteer ons voor meer info      

    Aanbod