Skip to main content

Een bedrijvenpark op maat van ondernemers van vandaag

BVI.EU richt in Bekkevoort een nieuw bedrijvenpark op met  26 kmo-units met als bestemming opslag met eventueel atelier, een B2B showroom en kantoorruimte. Gelegen op 2 km van de autostrade E314, een vlotte verbinding tussen Leuven en Hasselt. Diest is op 8 min met de auto, terwijl u het centrum van Bekkevoort met de fiets gemakkelijk kan bereiken. Het kmo-park is gelegen in een ondernemende kmo-zone waar bedrijven elkaar versterken en aanvullen.

Onze kmo-units blinken uit in flexibiliteit en zijn beschikbaar met een oppervlakte vanaf 155 m².  De 26 flexibele units vanaf 155m² kunnen niet alleen gecombineerd worden, maar ook in samenspraak met de koper afgewerkt en aangepast worden om zo een sleutel-op-de-deur unit af te leveren waarbij de volledige inrichting en de technieken voorzien zijn. Om het voor uw medewerkers en bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken zijn er minimum per unit 2 parkeerplaatsen voorzien.

De sportievelingen kunnen hun fiets, al dan niet elektrisch, plaatsen in de gemeenschappelijke fietsenberging. Veiligheid is hier niet puur een modewoord maar een drijfkracht. Speciale markeringen voor de zwakke weggebruiker rond om rond de gebouwen zorgen ervoor dat het niet alleen veilig is voor elke fietser maar ook voor de gemotoriseerde voertuigen.

Tenslotte wordt een bedrijvenpark opgeleverd dat beantwoordt aan de strengste normen op het vlak van energieverbruik en onderhoud, zowel in de gebouwen zelf als elders op de site.

U ziet, een ideale locatie op de as Leuven – Hasselt om uw activiteiten ten volle te ontwikkelen !
Ook in dit ecologische bedrijvenpark staan veiligheid, milieu en kwaliteit weer centraal.
BVI.EU blijft er naar streven om klanten te ontzorgen – zo ontstond recent het S.E.Q. by BVI.EU pakket; een (kwaliteits-)label met voorzieningen die het BVI.EU bedrijvenpark te Bekkevoort veiliger, beter en groener maken.
Bent u benieuwd naar dit project of wenst u meer info omtrent S.E.Q. by BVI.EU ?
Contacteer ons dan nu !

      

     

    Contacteer ons voor meer info      

    Aanbod