Skip to main content

Een bedrijvenpark op maat van ondernemers van vandaag

In Bekkevoort realiseerde BVI.EU een nieuw bedrijvenpark met 26 kmo-units, gelegen op 2 km van de autostrade E314 met een vlotte verbinding tussen Leuven en Hasselt. Diest is op 8 min met de auto, terwijl u het centrum van Bekkevoort met de fiets gemakkelijk kan bereiken. Het kmo-park is gelegen in een ondernemende kmo-zone waar bedrijven elkaar versterken en aanvullen.

De kmo-units van BVI.EU blinken uit in flexibiliteit. Een groot aandeel van de 26 flexibele units vanaf 155m² werden door de kopers gecombineerd tot een groter geheel.

Naast parkeerplaatsen voor wagens, is er in Green Business Park Assent voldoende ruimte voorzien voor de sportievelingen die hun fiets, al dan niet elektrisch, kunnen plaatsen in de gemeenschappelijke fietsenberging. Veiligheid is hier niet puur een modewoord maar een drijfkracht. Speciale markeringen voor de zwakke weggebruiker rond om rond de gebouwen zorgen ervoor dat het niet alleen veilig is voor elke fietser maar ook voor de gemotoriseerde voertuigen.

Tenslotte werd het bedrijvenpark opgeleverd opdat het beantwoordt aan de strengste normen op het vlak van energieverbruik en onderhoud, zowel in de gebouwen zelf als elders op de site.

U ziet, een ideale locatie op de as Leuven – Hasselt om kmo-activiteiten ten volle te ontwikkelen !
Ook in dit ecologische bedrijvenpark staan veiligheid, milieu en kwaliteit weer centraal.
BVI.EU blijft er naar streven om klanten te ontzorgen – zo ontstond recent het S.E.Q. by BVI.EU pakket; een (kwaliteits-)label met voorzieningen die het BVI.EU bedrijvenpark te Bekkevoort veiliger, beter en groener maken.

Dit project is uitverkocht maar indien u meer info omtrent S.E.Q. by BVI.EU wenst of informatie over onze andere projecten, aarzel dan niet om contact op te nemen.
 

 

Aanbod

  Te Koop      Verkocht      In optie