Skip to main content

DE LOCATIE: UW GROOTSTE TROEF

BVI.BE bouwt op een absolute toplocatie op de as Brussel – Antwerpen het “KMO-park Satenrozen” te Kontich. Het park bestaat uit 2 bedrijfsverzamelgebouwen die 27 KMO-units (vanaf 168 m²) zullen huisvesten. Het park is voorzien van voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Het KMO-park is gelegen in het industrieterrein “Satenrozen” aan het op- en afrittencomplex nr. 7 KONTICH van de E19 Antwerpen – Brussel, aan de expressweg N171 richting A12 Aartselaar. Kortom, de best bereikbare KMO-zone van Antwerpen-Zuid.

De locatie van uw bedrijfspand wordt uw grootste troef voor de toekomst en biedt een zekere meerwaarde voor uw investering.

 

Op maat van de klant

Onze KMO-units kunnen worden aangepast op maat van de klant. We bieden verschillende type-units aan met aan de basis een magazijn/opslagruimte die kan worden aangevuld met een kantoorruimte, een atelier, een showroom,…

We bieden tevens de mogelijkheid verschillende units samen te voegen tot een groter geheel. Combinaties met verschillende groottes en indelingen zijn mogelijk en kunnen vrijblijvend besproken worden.

Download brochure

VOLLEDIG OPERATIONELE KMO-UNITS

Onze “first-class” units zullen voldoen aan de strengste EPB-(isolatie) en brandweernorm.

Wij leveren een volledig operationele KMO-unit op met de vereiste technieken zoals het branddetectiesysteem, de rookluiken, een sectionaalpoort en een verwarming reeds gekeurd en aangesloten.

 


Ligging:  Industrieterrein “Satenrozen”
Totale oppervlakte: 5.600m²
Indeling: 27 units met verschillende oppervlaktes vanaf 168m²

Troeven:

  • Toplocatie aan het op- en afrittencomplex nr. 7 KONTICH van de E19 Antwerpen – Brussel, aan de expressweg N171 richting A12 Aartselaar.
  • De best bereikbare KMO-zone van Antwerpen-Zuid.
  • Mogelijkheid verschillende units samen te voegen tot een groter geheel.
  • Nutsleidingen voorzien tot in de units
  • Gebouwen beantwoorden aan de strengste normen op vlak van isolatie en brandveiligheid
  • Een moduleerbaar geveldeel
  • Voldoende privé-parkeermogelijkheden