Skip to main content

Bent u als KMO, start-up of bedrijf op zoek naar een uitstekende locatie in de omgeving van Brussel om uw activiteiten verder uit te bouwen? Dan kan u weldra opnieuw terecht in het gloednieuwe bedrijvenpark Parc de L’Europe Waver.

BVI.EU verkreeg de nodige vergunningen om er voor meer dan 20.000 m² aan hoogwaardige en duurzame bedrijfsruimte te ontwikkelen. Of u nu nood hebt aan aangename kantoren voor uw medewerkers of een handige opslagplaats voor uw goederen, BVI.EU staat garant voor hoogkwalitatief vastgoed op maat gesneden van uw wensen. Bovendien kunnen we voortbouwen op meer dan 20 jaar ervaring en bieden we een uiterst kwalitatieve en volledige dienstverlening.

 

Bedrijfsruimte op maat voor onbegrensde groei

Parc de L’Europe is een gemengd bedrijvenpark gelegen in een gebied voorbehouden voor kleine industrie.

Met zijn moduleerbare KMO-units, geschikt voor zowel logistieke als opslag-, distributie- of andere doeleinden, is het bedrijvenpark de ideale optie voor KMO’s die nood hebben aan flexibele ruimte afgestemd op hun specifieke behoeften. Het bedrijfsverzamelgebouw van 6.800m² voorziet in 24 flexibele KMO-units met een oppervlakte van 250m² tot 1500m². Deze units beantwoorden aan de hoogste technologische standaarden en de laatste normen op het vlak van brandveiligheid en duurzaamheid (EPB energienormen).

Naast KMO-units beschikt het terrein ook over 7.500m² aan eigentijdse kantoren en hippe co-working spaces. Een slimme indeling, moderne architecturale vormgeving en de laatste technologische toepassingen staan garant voor een aangename werkomgeving.

Tot slot zal Mitiska eveneens voor 9.000m² retail ontwikkelen op de site.

 

 

Duurzaam voor de toekomst

U verwacht een duurzame omkadering voor uw activiteiten? Parc de L’Europe beantwoordt als innovatief bedrijvenpark aan de strengste ecologische en duurzaamheidsvereisten. De meest geavanceerde technologieën op het vlak van hernieuwbare energie worden geïntegreerd. Optimaal waterbeheer wordt eveneens gegarandeerd. En ook aan een gezonde biodiversiteit wordt aandacht besteed met de aanplanting van een 160-tal bomen voorzien van enkele vogelkastjes.

Wie echt duurzaam comfort wil, bieden we tevens de mogelijkheid om nog een stap verder te gaan. Zo kan je upgraden naar 3-dubbele beglazing, geothermische warmtepompen, zonnepanelen, slimme verlichting en elektrische laadpalen.

 

Uitstekende ligging en vlotte bereikbaarheid 

Een vlotte bereikbaarheid is een belangrijke troef. Met zijn ligging vlakbij (800m) de op- en afrit Wavre-Ottignies van de snelweg N238, is Parc de L’Europe uiterst goed gelegen en goed bereikbaar vanuit Brussel, Namen en Luxemburg. Meer dan 400 parkeerplaatsen en optionele elektrische laadpalen bieden comfort aan wie met de wagen komt en er worden eveneens autodeelplaatsen voorzien op de site. Ook wie voor het openbaar vervoer opteert, geraakt makkelijk ter plaatse met het station Walibi Gare – Wavre Sud op amper 200m afstand van het terrein. Parc de L’Europe ligt eveneens langs drie buslijnen van het TEC-netwerk.

Eigentijdse kantoren en hippe co-working spaces

Heeft u interesse? Aarzel dan zeker niet te lang.
De KMO-units worden later dit jaar nog opgeleverd, en zo kan de opbouw van het kantoorgebouw vervolgens starten.

Deze nieuwe kantoorruimtes in Waver zijn eigentijdse ontmoetingsplekken waar u als bedrijf een vergadering kan organiseren, samen aan projecten kan werken en kennis kan delen. Een hippe en gezellige plek waar uw onderneming in een ongedwongen sfeer contacten kan leggen, samen koffie kan drinken en informatie kan uitwisselen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Info aanvragen

Aanbod

  Te Koop      Verkocht      In optie