Skip to main content
KMO-Park Aalter, de werken zijn gestart!

Het begin van 2017 kondigde niet alleen de langverwachte start aan van de commercialisatie van ons gloednieuwe KMO-park in Aalter: ondertussen is ook met de bouw van zowel de kantoren als de KMO-units begonnen. In totaal zal BVI.BE iets meer dan 8000m² units ontwikkelen met een oppervlakte van 250m² tot 3000m².

 

 

Constructie van topniveau

Voor de constructie gaan we, in gekende BVI.BE-stijl, in zee met de beste partner die we in de regio kennen: aannemer Altez. Dankzij hun ijzersterke reputatie en een kwarteeuw aan ervaring in de industriebouw, kunnen we onze klanten in Aalter met een gerust hart KMO-vastgoed van de hoogste kwaliteit aanbieden. Oplevering is voorzien in het voorjaar van 2018.

 

31fe7b13-0816-4816-b4a2-6169bc2760e9

Ondernemen op een toplocatie

De interesse voor dit veelbelovende en innovatieve project wordt met de dag groter, en de eerste verkopen werden al gerealiseerd. De verwachting is dan ook dat het bedrijventerrein op de voormalige Bekaertsite, dat zijn goede locatie in het verleden ruimschoots bewezen heeft, binnen anderhalf jaar zal bruisen van de economische activiteit. Het feit dat er vanuit de privé en de (lokale) overheden flink wordt geïnvesteerd in, onder andere, de vlotte ontsluiting van de terreinen, is daar niet vreemd aan.

Bovendien staat het BVI.BE KMO-park Aalter niet op zichzelf. Aan de overkant van het kanaal Gent – Oostende ontwikkelt zich met het even gloednieuwe Woestijne nog een tweede veelbelovend bedrijventerrein. Bij Woestijne ligt de focus evenwel op grotere units met watergebonden activiteiten en dankzij de nieuwe brug over het kanaal ontstaat er een kruisbestuiving tussen beide oevers. Want ondernemen doet niemand alleen.

 

Op maat van de klant van 250m² tot 3000m²

Sleutel op de deur afwerking binnen het polyvalent concept van BVI.BE gebeurt altijd op maat van de klant. Onze complete dienstverlening is volledig toegespitst op het gelijkstemmen van het geleverde vastgoed met de wensen van uw KMO. Specifiek aan elk project toegewezen projectleiders begeleiden daarbij met veel aandacht het hele proces van planning tot oplevering.

BVI_MIDDLE-AS-ONE

Bent u geïnteresseerd in een KMO-unit op deze vlot bereikbare locatie? 

Lijkt een vestiging op deze historisch gunstige locatie uw bedrijf op het lijf geschreven? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de bevoegde makelaars, en reserveer nu al uw plekje op deze innovatieve en veelbelovende commerciële site. Houd ondertussen ook uw mailbox in de gaten want BVI.BE plant in de tweede helft van april een lanceringsevent. Communicatie daarrond volgt later.

De bevoegde makelaars voor dit project zijn: