Skip to main content
KMO-Park Satenrozen haalt ondernemers naar Kontich

dsc_3341-copy_resize_resize
Vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober lanceerde BVI.BE officieel en met trots het project Satenrozen in Kontich. Op de toplocatie van industrieterrein Satenrozen, gelegen langs de E19 en nabij de A12, zal BVI.BE 30 KMO-units met een oppervlakte vanaf 168m² bouwen. Deze units zullen in samenwerking met de makelaars Anker18 en Zimm verkocht worden. Tijdens een speciaal georganiseerd lanceringsevent werden geïnteresseerden ter plekke op de site uitgenodigd voor een hapje en een drankje. De mensen van BVI.BE waren daarbij beschikbaar om iedere vraag met de glimlach te beantwoorden.

Op maat van de klant
Elke potentiële koper van een KMO-unit wordt door BVI.BE bijgestaan om de type-unit te vinden die perfect beantwoordt aan de noden van zijn onderneming. De kenmerken en de inrichting van de units kunnen grondig worden besproken en aangepast. De units kunnen bijvoorbeeld worden gemodificeerd met een state of the art samenstelbaar gevelconcept. Zo krijgen alle 30 van de beschikbare en samenvoegbare units, met een minimumoppervlakte van 168m², hun best mogelijke invulling.

 

 

Topinfrastructuur op toplocatie
Dankzij 25 jaar ervaring met gespecialiseerde aannemers en architecten kan BVI.BE KMO’s de perfecte infrastructuur, die beantwoordt aan de strengste normen op het vlak van isolatie en brandveiligheid, aanbieden, en dit steeds op de beste locaties. Bij BVI.BE gelooft men rotsvast in het feit dat de locatie van een bedrijfspand een grote troef is voor de toekomst en een zekere meerwaarde biedt op de initiële investering.

dsc_3316-copy_resize_resize
Lanceringsevent

De ontwikkeling van Satenrozen ging officieel van start op vrijdag 30/09. Na een hapje en een drankje lichtten de mensen van BVI.BE hun ambitieuze project toe. Ook de burgemeester van Kontich hield een korte toespraak, alvorens plechtig over te gaan tot de eerste steenlegging. Hiermee bezegelen BVI.BE en de gemeente Kontich hun samenwerking die voor beide partijen een gunstig resultaat zal opleveren. Ook de dag nadien kon al wie geïnteresseerd was in het project langsgaan op de site voor meer uitleg. Wat zeker al vast staat is dat Kontich binnenkort tal van nieuwe bedrijven verwelkomt. Zo werden al 16 units verkocht aan: Phare (farma) uit Schelle, ADK Sneltransporten uit Deurne, Voets Elektro uit Kontich, Marc & Co (voeding) uit Vilvoorde, Arato Elektriciteitswerken uit Terhagen-Rumst, ACS Oldtimertaxatie uit Mortsel en WVT uit Aartselaar. Er zijn nog 14 units beschikbaar voor de snelle beslissers.

 

Wenst ook u extra info en hebt u zelf niet de kans gehad om tijdens het lanceringsevent een bezoek te brengen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

 


 

Persartikels over het evenement:

Het Laatste Nieuws
Made in Antwerp
Het Nieuwsblad
Gazet van Antwerpen