Skip to main content

Uw moduleerbare KMO-unit, ideaal gelegen

Wilt u uw bedrijf de ruimte geven die het verdient om zijn activiteit uit te breiden en te groeien? En het liefst op een strategische locatie? BVI.EU heeft wat u nodig hebt. Het Mecalys Green Business Park herbergt 46 moduleerbare KMO-units met een oppervlakte tussen 110 m² en 217 m², in een duurzaam activiteitenpark met directe toegang tot de E42.

46 eenheden op
een site van 13.000 m²

Opslag, productie, distributie, laboratorium, diensten … Wat uw activiteit ook is, in het Mecalys Green Business Park vindt u de juiste KMO-KMO voor uw wensen. Op een landschapssite van 13.000 m² herbergen drie moderne gebouwen met een totale oppervlakte van 6.600 m² 46 kmo-units van 110 m² tot 217 m².

Wilt u meer ruimte? Kies voor een unit met mezzanine of combineer meerdere units met elkaar zodat uw werkplek perfect aansluit bij uw behoeften. Wilt u hier een B2B kantoor of showroom plaatsen? Kies een kopunit met grotere raampartijen. Zichtbaarheid verzekerd voor uw bedrijf!

Bevoorrechte en gemakkelijk
bereikbare locatie

Het Mecalys Green Business Park ligt in het door het BEP ontwikkelde Mécalys-park en heeft een benijdenswaardige geografische ligging. Het park ligt tussen Namen en Luik, op 10 minuten van Andenne en op 20 minuten van Hoei, op 2 km van afrit 9 van de E42 en op slechts 15 km van de E411. En dat alles in een groene omgeving. De locatie is echt ideaal om uw bedrijf in alle rust te laten groeien.

BVI.EU staat garant voor
kwaliteit en duurzaamheid

Moderne en aantrekkelijke architectuur, kwaliteitsmaterialen, verzorgde afwerking, energie-efficiëntie, landschapsinrichting, milieubewustzijn. Deze troeven vindt u terug in alle activiteitenparken van BVI.EU. En het nieuwe Mecalys Green Business Park is daar geen uitzondering op!

Wilt u een kmo-unit huren of kopen in het Mecalys Green Business Park? Het activiteitenpark zal beschikbaar zijn vanaf Q2 2025, maar je kan hier alvast je toekomstige werkplek reserveren. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen de ruimte te kiezen die perfect is aangepast aan uw huidige en toekomstige behoeften.

Meer informatie nodig?
Wij helpen u graag.

Aanbod

Log in om gedetailleerd plan en beschikbaarheden te zien.