Skip to main content

 

Green Business Park TUBEKE combineert energieprestatie, lage milieu-impact en werkcomfort.

De site is strategisch gelegen in het hart van de economische activiteitenzone Tubize II, op 800 meter van de economische activiteitenzone van Saintes.
Een ideale situatie om in alle rust uw activiteit te ondernemen en te ontwikkelen.

BVI.EU creëert een nieuw kmo-park in Tubeke (Waals-Brabant). Deze zal bestaan uit 41 kmo-eenheden en 3 kantoren.
De kmo-units bieden opslag- of productieruimte die kan worden gecombineerd met een werkplaats en/of kantoorruimte.

De units zijn flexibel en hebben een oppervlakte vanaf 180 m². Elke eenheid kan worden gecombineerd met een naburige eenheid, naar gelang van de behoeften van de eigenaar, en kan worden aangepast en ingericht om sleutelklaar te worden opgeleverd met alle nodige technische installaties.

 

Het kmo-park TUBEKE geniet van een bevoorrechte ligging, op de belangrijke weg E429 tussen Brussel en Rijsel. Een strategische en toekomstgerichte locatie op het kruispunt van de belangrijkste Noord-Europese hoofdsteden (Brussel, Parijs, Londen, Amsterdam).

Het bedrijvenpark TUBEKE zal met zijn 41 hoogwaardige eenheden de kmo-zone van Saintes versterken en nieuwe mogelijkheden creëren voor investeerders en bedrijven die zich in deze regio willen vestigen.

Elke kmo zal ook de mogelijkheid krijgen om een unit te kopen, te huren of te leasen, zodat het concept niet alleen volledig is aangepast aan de behoeften van elke onderneming, maar ook aan haar financiële middelen.

 

Milieu, kwaliteit en veiligheid staan centraal bij BVI.EU. Alle vastgoedprojecten die wij ontwikkelen, zijn in overeenstemming met het respect voor de toekomstige generaties en maken gebruik van de meest efficiënte en minst energieverslindende technologieën op het gebied van constructie, isolatie en communicatie.

Op de site van Green Business Park Tubeke biedt BVI.EU kmo-units aan die gemaakt zijn van CLT omwille van zijn ecologische en structurele kwaliteiten.
Kruislaaghout is het duurzame bouwmateriaal bij uitstek. Het hout draagt het label van duurzaam bosbeheer en wordt gekweekt met respect voor de biodiversiteit. Gekruist gelamineerd hout wordt op zodanige wijze geproduceerd en gebruikt dat het voor een ander project kan worden hergebruikt. Niets is verloren. Cross Laminated Timber is dé duurzame oplossing voor het bouwen van uw toekomst!

 

Green Business Park Tubeke is beschikbaar vanaf het 3e kwartaal van 2022

Wenst u meer informatie over uw verhuis naar Green Business Park TUBEKE?
Contacteer ons nu voor meer informatie!

Info aanvragen    Contacteer ons voor meer info      

    Aanbod