Skip to main content

RUIMTE OM TE GROEIEN IN TUBEKE

Reserveer uw unit vanaf 180m² ! Perfect aan de specifieke noden van uw bedrijf aangepaste kmo-units.

Green Business Park Tubize, op 800 meter van de economische activiteitenzone van Saintes, combineert energie-efficiëntie met duurzaamheid en werkcomfort. De ideale locatie om uw bedrijf te laten groeien in een kmo-unit of een kantoor .

Een bedrijventerrein afgestemd op uw noden

BVI.EU creëert een nieuw kmo-park in Tubeke (Waals-Brabant) op een terrein van 19.000m². In totaliteit zullen er 41 kmo-eenheden en 3 kantoren ontwikkeld worden, goed voor ruim 9.000m² aan bedrijfsvastgoed. De kmo-units bieden opslag- of productieruimte die kan worden gecombineerd met een werkplaats en/of kantoorruimte. Green Business Park TUBEKE combineert energieprestatie, lage milieu-impact en werkcomfort. Een ideale omgeving om te ondernemen en uw activiteit te ontwikkelen.

Strategische ligging

Green Business Park Tubeke is strategisch gelegen in het hart van de economische activiteitenzone Tubize II en geniet van een bevoorrechte ligging, op de belangrijke weg E429 tussen Brussel en Rijsel. Een strategische en toekomstgerichte locatie op het kruispunt van de belangrijkste Noord-Europese hoofdsteden (Brussel, Parijs, Londen, Amsterdam). Het kmo-park zal met zijn 41 hoogwaardige eenheden de kmo-zone van Saintes versterken en nieuwe mogelijkheden creëren voor investeerders en bedrijven die zich in deze regio willen vestigen.

Een flexibele werkruimte die voldoet aan uw behoeften

De units zijn flexibel en hebben een oppervlakte vanaf 180 m². Elke eenheid kan worden gecombineerd met een naburige eenheid, naar gelang van de behoeften van de eigenaar, en kan worden aangepast en ingericht om sleutelklaar te worden opgeleverd met alle nodige technische installaties. Met units van 180m² tot ruim 400m² inclusief mezzanine is er een ruim aanbod om uw activiteit onder te brengen in Green Business Park Tubeke.

Elke kmo zal ook de mogelijkheid krijgen om een unit te kopen, te huren of te leasen, zodat het concept niet alleen volledig is aangepast aan de behoeften van elke onderneming, maar ook aan haar financiële middelen.

Een groen park

Milieu, kwaliteit en veiligheid staan centraal bij BVI.EU. Alle vastgoedprojecten die wij ontwikkelen, zijn in overeenstemming met het respect voor de toekomstige generaties en maken gebruik van de meest efficiënte en minst energieverslindende technologieën op het gebied van constructie, isolatie en communicatie.

Op de site van Green Business Park Tubeke biedt BVI.EU kmo-units aan die gemaakt zijn van CLT omwille van zijn ecologische en structurele kwaliteiten.
Kruislaaghout is het duurzame bouwmateriaal bij uitstek. Het hout draagt het label van duurzaam bosbeheer en wordt gekweekt met respect voor de biodiversiteit. Gekruist gelamineerd hout wordt op zodanige wijze geproduceerd en gebruikt dat het voor een ander project kan worden hergebruikt. Niets is verloren. Cross Laminated Timber is dé duurzame oplossing voor het bouwen van uw toekomst!

 

Info aanvragen

Wenst u meer informatie te ontvangen over Green Business Park TUBIZE, dat vanaf het 4e kwartaal van 2022 beschikbaar zal zijn?
Neem nu contact met ons op voor meer details, informatie over prijzen of een voorstel op maat voor uw bedrijf en we nemen binnenkort contact met u op.

Aanbod

  Te Koop      Verkocht      In optie