Skip to main content

Ruimte om met uw onderneming te groeien in Tubeke

Perfect aan de specifieke noden van uw bedrijf aangepaste kmo-units? Green Business Park Tubize, op 800 meter van de economische activiteitenzone van Saintes, combineert energie-efficiëntie met duurzaamheid en werkcomfort. De ideale locatie om uw bedrijf te laten groeien in een kmo-unit of een kantoor.

>> Ontdek het aanbod
>> Neem contact op

 

Een bedrijventerrein
afgestemd op uw noden


BVI.EU creëert een nieuw kmo-park in Tubeke (Waals-Brabant) op een terrein van 19.000m². In totaliteit beschikt het bedrijvenpark over 41 kmo-eenheden en 3 kantoren – goed voor ruim 9.000m² aan bedrijfsvastgoed. De kmo-units bieden opslag- of productieruimte die kan worden gecombineerd met een werkplaats en/of kantoorruimte. Green Business Park TUBEKE combineert energieprestatie, lage milieu-impact en werkcomfort. Een ideale omgeving om te ondernemen en uw activiteit te ontwikkelen.

Een strategische ligging
voor een optimale bereikbaarheid


Green Business Park Tubeke is strategisch gelegen in het hart van de economische activiteitenzone Tubize II en geniet van een bevoorrechte ligging, op de belangrijke weg E429 tussen Brussel en Rijsel. Een strategische en toekomstgerichte locatie op het kruispunt van de belangrijkste Noord-Europese hoofdsteden (Brussel, Parijs, Londen, Amsterdam). Het kmo-park versterkt met zijn 41 hoogwaardige eenheden de kmo-zone van Saintes en creëert nieuwe mogelijkheden  voor investeerders en bedrijven die zich in deze regio willen vestigen.

 

Een flexibele werkruimte
die voldoet aan uw bedrijfsbehoeften


De units zijn flexibel en hebben een oppervlakte vanaf 180 m². Elke eenheid kan worden gecombineerd met een naburige eenheid, naar gelang van de behoeften van de eigenaar, en kan worden aangepast en ingericht om sleutelklaar te worden opgeleverd met alle nodige technische installaties. Momenteel zijn er nog 4 units beschikbaar.

Deze units zijn volledig aangepast aan de behoeften van elke onderneming, maar ook aan haar financiële middelen.

Het groene in dit Green Business Park


Milieu, kwaliteit en veiligheid staan centraal bij BVI.EU. Alle vastgoedprojecten die wij ontwikkelen, zijn in overeenstemming met het respect voor de toekomstige generaties en maken gebruik van de meest efficiënte en minst energieverslindende technologieën op het gebied van constructie, isolatie en communicatie.

Op de site van Green Business Park Tubeke biedt BVI.EU kmo-units aan die gemaakt zijn van CLT omwille van zijn ecologische en structurele kwaliteiten. Kruislaaghout is het duurzame bouwmateriaal bij uitstek. Het hout draagt het label van duurzaam bosbeheer en wordt gekweekt met respect voor de biodiversiteit. Gekruist gelamineerd hout wordt op zodanige wijze geproduceerd en gebruikt dat het voor een ander project kan worden hergebruikt. Niets is verloren. Cross Laminated Timber is dé duurzame oplossing voor het bouwen van uw toekomst!

 

Meer informatie nodig? We helpen u graag verder!