Skip to main content

Op zoek naar een werkplek die uw groei ondersteunt? Is een erg centrale ligging in België voor uw onderneming cruciaal? De kmo-units in Green Business Park Drie Tommen in Tienen bieden u alvast dit en nog veel meer!

>> Ontdek het aanbod

>> Neem contact op

 

 

 

Meer ruimte om te groeien?
In deze kmo-units kan het!


In de laatste fase van dit project worden 10 kmo-units gebouwd vanaf 220m² en 1 kantoor-unit van 525m². De kmo-units kunnen hélemaal aangepast worden naar uw noden en wensen. Bovendien zijn verschillende combinaties van de kantoor-unit en kmo-units perfect mogelijk. Zo kan u bijvoorbeeld deze kantoor-unit combineren met 2 kmo-units om zo een opslagruimte van 444m² te creëren. 

>> Bekijk wat voor u werkt

 

Een strategische locatie in hartje Vlaams-Brabant


Bij BVI.EU begrijpen we hoe belangrijk de locatie van uw werkplek kan zijn. Werken in het centrum van België? Dat brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee! Aan die Bietenweg in Tienen bent u erg bereikbaar voor zowel uw eigen werknemers en collega’s, als voor uw klanten. Het bedrijvenpark Drie Tommen is makkelijk te bereiken vanuit centrumsteden zoals Leuven als Brussel.

 

  

 

Het groen van BVI.EU: aandacht voor duurzaamheid en fauna en flora


De basisvoorzieningen en -uitrustingen worden door ons voorzien in elk bedrijvenpark, zodat alles voor u klaar staat vanaf het moment dat u binnenstapt. BVI.EU zorgt dankzij S.E.Q. voor een professionele afwerking van de beveiliging, de groenvoorziening en kwalitatief ingerichte gemeenschappelijke delen.

Minder energie, meer besparen!

De gebouwen en de binnen-en buiteninrichting van het Green Business Park Drie Tommen zorgen niet alleen voor minder energieverbruik, ze helpen u ook geld te besparen.

Neem een voorsprong

Snelle internetverbindingen, oplaadstations voor fietsen en elektrische voertuigen, warmtepompen en zonnepanelen (optioneel), sensorgestuurde LED-verlichting, uitstekende isolatie van muren en daken… De basisvoorzieningen en uitrustingen in Green Business Parks gaan veel verder dan wat de wettelijke voorschriften aangeven.

Een uitstekende werkomgeving in het hart van een groene oase

De buitenfaciliteiten zijn hier zorgvuldig aangelegd, evenals de voetgangerspaden die het terrein doorkruisen. Het grootste deel van de beplanting bestaat uit inheemse planten die weinig onderhoud vergen en perfect opgaan in hun natuurlijke omgeving.

 

Meer informatie nodig? We helpen u graag verder!