Skip to main content

Laat u inspireren door dit gemengde bedrijvenpark met KMO-units, kantoorgebouwen én een built-to-suit gebouw!

Nieuwe industrieën vragen om nieuwe ruimtelijke oplossingen! Daarom ontwikkelde BVI.EU het future-proof Gate 7 Green Business Park  – dynamisch, duurzaam en vooral:
een échte blikvanger langs de Prins Boudewijnlaan in Kontich. 

Wat u hier vindt? Een sprankelend, productief en gevarieerd ecosysteem waar bedrijven elkaar onderling naar een hoger niveau kunnen tillen. Grote en kleine kantoren, KMO-units en zelfs een built-to-suit gebouw? Het Gate 7 Green Business Park  is een toonbeeld voor het gemengd bedrijvenpark van de toekomst. Met erg veel trots stellen we het aan u voor.

>> Ontdek de KMO-units
>> Alles over de kantoorruimtes
>> Interesse in het built-to-suit gebouw?

Ontdek al onze projecten

 

Gate 7

Opleverdatum: 2021
Locatie: Prins Boudewijnlaan, 2550 Kontich
Oppervlakte terrein: 52.000m²
Aantal KMO-units: 60
Aantal kantoorgebouwen: 4
Aantal built-to-suitgebouwen: 1

 

 


 

Slimme in deling van binnen- en buitenruimte voorop

 

Compacte gebouwen en functies in en rond de gebouwen die inventief gestapeld zijn – er zijn heel wat redenen waarom Gate 7 Green Business Park  een echte parel is, maar de intelligente indeling van zowel de binnen- als buitenruimte is ongetwijfeld één van de voornaamste.

Een mooi voorbeeld? De dakparking die bovenop het centraal gelegen verzamelgebouw prijkt. Een slimme manier om te zorgen voor verminderde druk op de begane grond en een verhoging van het ruimtelijk rendement.

 

 


De KMO-units van Gate 7 Green Business Park 

Wanneer we bij BVI.EU uw werkplek creëren, doen we dat met 1 doel voor ogen: u volledig ontzorgen zodat u zich kan focussen op uw core business.

Daarom combineren we in onze KMO-units nieuwe en vooruitstrevende technieken met intelligente technologie. Voeg daar een slimme inrichting van uw unit op en het duurzaam gebruik van verschillende materialen aan toe en de ideale werkplek is een feit.

Facts & figures: 

ο 60 units gaande van 120m² tot 950m²
ο elke unit beantwoordt aan de strengste normen op het vlak van isolatie en brandveiligheid
ο een stratensysteem met slimme verlichting zorgt voor een optimale zichtbaarheid en veiligheid
ο heel wat natuurlijke lichtinval door de hoge ramen

>> Meer KMO-unit inspiratie? Ontdek ook deze KMO-units in Assent!

 

 


De kantoorruimtes in Gate 7 Green Business Park 

Een plek waar werkcomfort centraal staat – dat is een mooie omschrijving van de kantoorgebouwen en kantoorruimtes op de Gate 7-site! Slimme climatisatie- en zonneweringssystemen, optimale inrichtingen en een gevoel van ruimte: ja, in de kantoren van Gate 7 gaat u graag aan het werk.

Facts & figures:

ο 2.500m² aan kantoorruimte
ο Open landschapskantoren
ο Heel wat natuurlijke lichtinval door de hoge ramen
ο Zonwering, verwarming en koeling via klimaatplafond

>> Dit kantoor in Floreffe is ook écht de moeite waard!

 

 


 

 

Built-to-suitgebouw BVI.EU: Dimec

Het built-to-suit gebouw van Gate 7 Green Business Park 

Sommige KMO’s vereisen een werkplek op maat. En dat geldt ook voor Dimec, specialist in fineerhout. Zij beschikken in het Green Business Park Gate 7 over een built-to-suit-gebouw van maar liefst 6.500m² waar ze hun activiteiten optimaal kunnen uitvoeren!

Het resultaat? Een gebouw dat mooi geïntegreerd is in het geheel van het bedrijvenpark en toch mooi staat op zichzelf.

>> Op zoek naar een gebouw op maat? Contacteer ons nu!

 

 


Altijd aandacht voor duurzaamheid!

Gedurende het volledige bouw- en opleveringsproces bij BVI.EU staat ecologisch verantwoord te werk gaan altijd centraal. In de aanlegfase van Gate 7 kon bijvoorbeeld een belangrijke besparing op de CO-impact van het project worden gerealiseerd door het behoud van een deel van het bestaande gebouw en het hergebruik van verschillende materialen.

 

BVI.EU Boom

Ecologie als prioriteit in het Gate 7 Green Business Park 

Dankzij de slimme indeling van het park – zowel rond als in de gebouwen, verbruiken de KMO-units, kantoorgebouwen en het built-to-suit gebouw een pak minder energie dan een traditioneel kantoorgebouw. Meer nog: ze zijn bijna energieneutraal (BEN).

Vanzelfsprekend worden daarnaast in de kantoren alle sanitaire installaties gespoeld met opgevangen hemelwater en zijn de ramen driedubbel beglaasd. Daarnaast kunnen bewoners ook fiets- en wagenlaadpunten voorzien. En is er een sorteerstraatje die het sorteren en beheer van de afvalstromen voor alle bedrijven faciliteert.

In de kantoren bevinden zich overigens klimaatplafonds, computerverlichting en slimme verlichting in de gangen maar ook op de parking en tussen de gebouwen. Daarnaast zijn er ook zonnepanelen en groendaken in heel het bedrijvenpark aanwezig.

 

Onze SEQ-standaarden – kwaliteit altijd voorop

Onze SEQ-maatstaven (Security, Environmental en Quality) werden – uiteraard – ook bij Gate 7 nauwkeurig nageleefd. Dat betekent dat ook bedrijvenpark Gate 7 altijd beveiligd is, dat groen leven er centraal staat, en dat er met de hoogste zorg voor kwaliteitsnormen gebouwd en verbouwd wordt.

 

 


 

Bereikbaarheid als grootste troef!

 

 

Bij BVI.EU weten we dat bereikbaarheid key is voor bedrijfsvastgoed. Zeker met de huidige war on talent, waarin dat een mooie troef kan zijn. Wanneer we daarom op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten, houden we met de locatie erg veel rekening. Zo bent u zeker dat u daarin alvast uitblinkt.

De nabijheid van zowel Antwerpen als Brussel en Mechelen, de omgeving die barst van de economische bedrijvigheid en de centrale ligging van het bedrijvenpark naast de Prins Boudewijnlaan maken van deze locatie dan ook dé uitvalsbasis bij uitstek voor vooruitstrevende KMO’s en bedrijven die inzetten op de toekomst!

 

 

Dit vindt u vast ook interessant…

>> Silicontich Valley informaticabedrijven Afas en cheops verhuizen naar Green Business Park Gate 7

>> Ook Konsilanto vond de weg naar Green Business Park Gate 7

>> Een kijkje achter de schermen op de werf van Green Business Park Gate 7

>> Zo lanceerden we het Green Business Park Gate 7 feestelijk!

>> Coming soon: ons nieuw bedrijvenpark in Waver!