Skip to main content

WANNEER IDEEËN DE TOEKOMST WORDEN

Meer ruimte voor je droom. Dankzij huuroppervlaktes tussen 70 m² en 950 m² afgestemd op de individuele behoeften van uw onderneming.

WAT IS HET GREEN BUSINESS PARK GENIN ?

Met het bedrijvenpark Genin (Lübeck, Duitsland) willen wij een plaats creëren waar u uw ondernemingsdromen kunt verwezenlijken. Het is het idee om mensen met verschillende activiteiten  op één plaats samen te brengen, zowel de starter die een kleine ruimte zoekt, tot de al succesvolle ondernemer die meer ruimte nodig heeft voor de volgende stap.

Op deze locatie ontwikkelt BVI.EU in de eerste projectfase 40 multifunctionele KMO units in 3 gebouwen met oppervlakten tussen 70 m² en 950 m² vloeroppervlak. De moderne, representatieve én combineerbare units afgestemd op uw behoeften worden te huur aangeboden.

Meer dan 20% van het terrein van het bedrijvenpark bestaat uit groene zones. Bijna 5.000 m² aan groene ruimte zijn bestaande gebieden die behouden en onderhouden zullen worden. Een deel van deze gebieden is een oude haag die van groot belang is voor de flora en fauna in de regio.

 

SNELLE TOEGANG TOT DE SNELWEG EN HET STADSCENTRUM.

Met de locatie Genin kiest u voor optimale verkeersverbindingen in het zuiden van Lübeck. Bestemmingen in alle richtingen zijn vanaf deze locatie snel bereikbaar, ook de grote kuststeden in Mecklenburg-Vorpommern: Wismar en Rostock.

Er is een directe snelwegverbinding met de A 20 Oostzeesnelweg in de richting van Bad Segeberg en Rostock/Stettin, en met de A 1 in de richting van Hamburg en Puttgarden via het snelwegknooppunt Lübeck. Ook de luchthaven van Hamburg is via de snelweg snel te bereiken. In de toekomst zal buslijn 16 een reeds voorbereide bushalte op 400 meter van de ingang van het park aandoen. Het centraal station ligt ongeveer 5 km ten noorden van het bedrijvenpark en is gemakkelijk per fiets of bus te bereiken.

 

WERK ZOALS U WILT

Produceert u? Of biedt u een dienst aan? Heeft u veel ruimte nodig of verschillende kleine ruimtes? Heeft u behoefte aan speciale werkfaciliteiten? Bespreek met ons hoe u uw unit zou willen gebruiken en hoe wij aan uw individuele wensen kunnen voldoen. Bijvoorbeeld als kantoor of showroom, als productieruimte of opslag- en inbedrijfstellingsruimte, als laboratorium of als reparatie- en servicelocatie. De mogelijkheden zijn eindeloos! We maken graag kennis met u om erover te praten.

 

 

Info aanvragen

 


 

Aanbod

* Bruttogrundfläche (BGF) nach DIN 277-1

  Te huur      Verhuurd      In optie