Skip to main content

Op een terrein van 9.650 m² ontwikkelt BVI.EU GREEN BUSINESS PARK HELECINE

Vanaf het vierde kwartaal van 2023 zullen 30 KMO-units, elk met een oppervlakte tussen 60 m² en 240 m², beschikbaar zijn voor bedrijven die actief zijn in de productie, opslag, dienstverlening, ambacht of kleine industrie.

Strategische ligging

Het Groene Bedrijvenpark Hélécine, dat deel uitmaakt van het InBW-bedrijvenpark “Espace Hélécine Innovation” in de provincie Waals-Brabant, ligt halverwege tussen Brussel (55 km) en Luik (50 km). Hélécine ligt 30 km ten zuidoosten van Leuven, 50 km ten noorden van Namen en 10 km ten zuiden van Tienen. Het park is zeer goed gelegen met een directe toegang vanaf de E40 (afrit nr. 26) en een aansluiting op de N29 (Tienen-Jodogne-Charleroi) op 5 km.

30 flexibele KMO-eenheden

BVI.EU realiseert een nieuw KMO-park in Hélécine, dat bestaat uit de bouw van 3 gebouwen (A, B en C) van het industriële type, bestemd voor de verhuur of verkoop in maximaal 30 afzonderlijke eenheden aan kleine en middelgrote industriële ondernemingen, alsmede de aanleg van 63 parkeerplaatsen. Het terrein heeft ook parkeercapaciteit voor elektrische fietsen.

Op een terrein van 9.650 m2 ontwikkelt BVI.EU 4.644 m² aan KMO-units, elk met een oppervlakte variërend van 60 m² tot 240 m².  De vrije hoogte onder de balk is ongeveer 6,2 m
Deze eenheden zijn als volgt verdeeld:
Gebouw A (3 eenheden)
Gebouw B (21 eenheden)
Gebouw C (6 eenheden)

Elke KMO zal ook de mogelijkheid krijgen om eenheden in het HELECINE Green Business Park te kopen of te huren, zodat het concept niet alleen volledig kan worden aangepast aan de behoeften van elke onderneming, maar ook aan haar financiële middelen.

Milieu, kwaliteit en veiligheid staan centraal in de prioriteiten van BVI.EU

Alle vastgoedprojecten die wij ontwikkelen, respecteren de toekomstige generaties en maken gebruik van de meest efficiënte en energiebesparende technologieën op het gebied van constructie, isolatie en communicatie.

Contacteer ons nu voor meer informatie!

Wenst u meer informatie te ontvangen over Green Business Park Hélécine, dat eind 2023 beschikbaar zal zijn?
Neem dan nu contact met ons op voor meer details, informatie over prijzen of een voorstel op maat voor uw bedrijf en wij contacteren u snel.

Aanbod

  Te Koop      Verkocht      In optie