Skip to main content

Moduleerbare kmo-units op een strategische locatie! 

Op zoek naar de ideale werkplek? Vanaf het eerste kwartaal van 2024 zullen 30 KMO-units, elk met een oppervlakte tussen 60 m² en 240 m², met de mogelijkheid deze aan elkaar te schakelen,  beschikbaar zijn voor bedrijven die actief zijn in de productie, opslag, dienstverlening, ambacht of kleine industrie.

>> Ontdek het aanbod
>> Neem contact op

 

 

 

30 flexibele kmo-units
op een terrein van 9.650 m²


Op een terrein van 9.650 m² ontwikkelt BVI.EU 4.644 m² aan kmo-units, elk met een oppervlakte variërend van 60 m² tot 240 m², of aan elkaar geschakeld tot een groter geheel.  Dit nieuwe kmo-park in Hélécine bestaat uit 3 gebouwen (A, B en C) van het industriële type en 63 parkeerplaatsen. Het terrein heeft ook parkeercapaciteit voor elektrische fietsen.  De vrije hoogte onder de balk bedraagt 6,2 m.

De eenheden zijn als volgt verdeeld:

Gebouw A (3 eenheden)
Gebouw B (21 eenheden)
Gebouw C (6 eenheden)

Elke KMO zal  de mogelijkheid krijgen om kmo-units in het Hélécine Green Business Park te kopen of te huren, zodat het concept niet alleen volledig kan worden aangepast aan de behoeften van elke onderneming, maar ook aan haar financiële middelen.

Gunstig en strategisch gelegen


Het Groene Bedrijvenpark Hélécine – dat deel uitmaakt van het InBW-bedrijvenpark “Espace Hélécine Innovation” in de provincie Waals-Brabant – ligt halverwege tussen Brussel (55 km) en Luik (50 km). Hélécine ligt 30 km ten zuidoosten van Leuven, 50 km ten noorden van Namen en 10 km ten zuiden van Tienen. Het park is zeer goed gelegen met een directe toegang vanaf de E40 (afrit nr. 26) en een aansluiting op de N29 (Tienen-Jodogne-Charleroi) op 5 km.

 

 

 

Milieu, kwaliteit en veiligheid als centraal ankerpunt!


Alle vastgoedprojecten die wij ontwikkelen, respecteren de toekomstige generaties en maken gebruik van de meest efficiënte en energiebesparende technologieën op het gebied van constructie, isolatie en communicatie.

 

 

 

 

 

Meer informatie nodig? We helpen u graag verder!

 

Aanbod

Log in om gedetailleerd plan en beschikbaarheden te zien.