Skip to main content
AM_BVI_Jaurdinia_ext06_View01_Final_20191211

Welkom op het Jaurdinia Green Business Park
in Mont-Saint-Guibert!

Bent u op zoek naar een stimulerende werkomgeving voor u en uw personeel? Het Jaurdinia Green Business Park in Mont-Saint-Guibert krijgt er binnenkort 9 nieuwe kmo-units van 130 m² tot 250 m² bij. Ideaal om uw bedrijf in alle rust verder te ontwikkelen op een duurzaam bedrijventerrein dicht bij de E411 en de N25.

9 nieuwe modulaire kmo-units van 130 m² tot 250 m² groot

Het Jaurdinia Green Business Park in Mont-Saint-Guibert bruist van activiteit en biedt al onderdak aan een aantal kleine en middelgrote ondernemingen. Op een perceel van 2.664 m² in het hart van dit bedrijvenpark bouwt BVI.EU aan een nieuw project van 1.443 m². Het gebouw zal plaats bieden aan 9 kmo-units van 130 m² tot 250 m². Kantoren, laboratoria, B2B-showrooms, productie, logistiek, opslag … De mogelijkheden zijn eindeloos! U kunt zelfs verschillende eenheden samenvoegen om aan uw behoeften te voldoen. Of creëer verschillende ruimtes met een mezzanine.

Ideaal gelegen en gemakkelijk bereikbaar

Het Jaudinia Green Business Park ligt op 5 km van afrit 9 van de snelweg E411 Brussel-Namen en vlak bij de N25. In 10 minuten bent u in het centrum van Waver, in 25 minuten in Brussel en in 20 minuten in Namen. Door de ligging aan de rue des Sablières, dicht bij de grote verkeersassen, is de nodige economische B2B-activiteit verzekerd. De ontwikkeling van een groeiend aantal kantoren en bedrijventerreinen in de regio garandeert de winstgevendheid van de locatie.

BVI.EU, kwaliteit en duurzaamheid binnen handbereik

Kiezen voor een BVI.EU-project is kiezen voor kwaliteit op vlak van materialen, constructie en afwerking. Maar ook voor duurzaamheid in elk opzicht: groene ruimtes, natuurlijk licht, regenwateropvang, optionele zonnepanelen … Alles is voorzien om u de gemoedsrust te geven die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen, zonder de energie-efficiëntie uit het oog te verliezen.

Reserveer vandaag nog uw kmo-eenheid om te kopen of huren en vestig uw bedrijf er in het tweede kwartaal van 2025.

Meer informatie nodig?
Wij helpen u graag.

Aanbod

Log in om gedetailleerd plan en beschikbaarheden te zien.