Skip to main content
BVI.EU

Bij BVI.EU geloven we al 25 jaar in een complete dienstverlening
met betrekking tot het bouwen van uw bedrijfsruimte


BVI.EU is al ruim 25 jaar internationaal ontwikkelaar van kwalitatief, duurzaam en innoverend bedrijfsvastgoed en pionier in pure kmo-parken en gemengde bedrijvenparken. Dankzij onze uitgebreide expertise kunnen wij met ons ‘built-to-suit’-aanbod bovendien inspelen op de specifieke vastgoedbehoeften van elk bedrijf.

We streven dan ook naar een dienstverlening die verder reikt dan alleen baksteen leveren. Dat betekent dat we zowel tijdens de plan- en bouwfase, als na het definitieve voltooien van het project de meest betrouwbare partner zijn. Door steeds aan deze klantgerichte methode te blijven vasthouden, kunnen we vandaag trots een indrukwekkende lijst van referenties voorleggen.

 

Filosofie

Om onze filosofie van een complete dienstverlening in de praktijk om te zetten, luisteren we bij BVI.EU aandachtig naar de wensen van onze klanten.

BVI.EU wil op duurzame wijze omzetgroei realiseren door vastgoedproducten te ontwikkelen met respect voor onze planeet en de generaties na ons. Door te blijven zoeken naar nieuwe technologiën willen we voortrekker zijn op de Belgische markt. Ons dagelijks streven gaat naar het ontzorgen van onze klanten zodat zij zich kunnen focussen op hun core-business.

 

 

Werkwijze

BVI.EU levert aan zijn klanten een volledig afgewerkt product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Gedurende het hele proces wordt de klant bijgestaan door een projectleider. Deze specifiek aan elk project toegewezen projectleider doet dienst als aanspreekpunt voor de klant. Bovendien staat hij de klant bij vanaf de eerste stap tot en met de allerlaatste, zodat bouwen met BVI.EU een zorgeloze ervaring wordt. Met onze uitgebreide ervaring vertalen we de wensen van de klant op een doordachte manier naar de praktijk. Dankzij de partnerships die we door de jaren heen hebben opgebouwd, kunnen we voor onze klanten de best gelegen, meest duurzame en meest kwaliteitsvolle KMO-gebouwen afleveren.