Skip to main content

Laat u inspireren door dit bedrijvenpark met 26 KMO-units!

Pal tussen Hasselt en Leuven, ongelofelijk ruimtelijk en met een vlotte bereikbaarheid voor klanten, werknemers en leveranciers – ja, dit Green Business Park in Assent is
een érg mooi voorbeeld van hoe we bij BVI.EU uw optimale werkplek creëren!

Werp een blik deze parel waar ecologie, veiligheid en esthetiek hand in hand gaan.

>> Ontdek de KMO-units

Ontdek al onze projecten

 

 

Opleverdatum: 2021
Locatie: 3460 Assent, bij Bekkevoort
Oppervlakte terrein: 11.350 m²
Aantal gebouwen: 26 KMO-units


 

Prachtige locatie pal tussen Leuven en Hasselt

 

Ongetwijfeld één van de grootste troeven van dit bedrijvenpark?
Locatie, locatie, locatie! U vindt het park op slechts 2 km van van afrit 24 van de E314 én quasi midden tussen commercieel wel érg interessante steden zoals Leuven, Hasselt en Tienen.

Klanten, werknemers, bezoekers… Iedereen vindt vlotjes zijn weg naar het Green Business Park in Assent. Het domein is makkelijk bereikbaar met de auto – genoeg parkeerplaatsen werden voorzien – maar ook fietsers en zij die het openbaar vervoer verkiezen raken er snel.

En ook voor veilige leveringen is deze locatie tenslotte uitermate geschikt. Het park zelf beschikt namelijk over een hoop ruimte, wat zorgt voor een vlotte circulatie. Vrachtwagens bijvoorbeeld, moeten er nooit achteruit rijden – en dat  bevordert de veiligheid van de zwakke weggebruiker.

>> Locatie? Super belangrijk! Ook voor deze realisatie in Kontich…

 

BVI.EU Green Business Park Assent locatie

 


De KMO-units van Green Business Park in Assent

Wij noemen onszelf graag experts in het slim indelen van ruimtes. En dat merkt u ook terug in deze realisatie! Op het terrein zelf wordt de beschikbare ruimte namelijk zo functioneel mogelijk benut. Door verschillende kmo-units samen te voegen creëren we namelijk een uitermate efficiënt geheel en zorgen we voor een maximale beperking van de energiekosten.

Bovendien blinken deze KMO-units uit in flexibiliteit. Een groot aandeel van de units vanaf 153m² werd bijvoorbeeld gecombineerd met elkaar. Zo ontstonden nieuwe werkplekken die verder mee konden en kunnen blijven groeien met onze klanten!

 

Facts & figures: 

ο 26 flexibele units vanaf 153 m²
ο Zonnepanelen, batterijpak, recuperatie regenwater, mogelijkheid tot laadpalen voor fietsers & auto’s aanwezig
ο Slimme verlichting, hoge resolutie camera, toegangscontrole

>> Meer KMO-unit inspiratie? Ontdek ook deze KMO-units in Aalter

 

 

 

 


Duurzaamheid is key!

Wanneer we bij BVI.EU uw werkplek creëren, doen we dat met de grootste aandacht voor duurzaamheid. Zo kunnen we u ervan vezekeren
dat u een gebouw in handen krijgt dat ook binnen 10, 20 en 30 jaar nog even kwaliteitsvol en future-proof is als vandaag!

>> Inzetten op duurzaamheid loont – dat bewijst ook het Green Business Park Franklin in Waver…

 

Ecologie staat centraal

Een van de drijvende factoren van duurzaamheid? Ongetwijfeld: oog voor ecologie. Ook hier in Assent zorgden we daarom voor een
groene omgeving met lokale beplanting die weinig onderhoud vergt. Goed voor het uitzicht en een meerwaarde voor het milieu! 

Maar het blijft uiteraard niet bij bomen planten. Ook talloze andere milieuvriendelijke initiatieven krijgen hier hun plaats. Hemelwater wordt
bijvoorbeeld opgevangen en herbruikt, de gebouwen werden opgemaakt volgens de recentste EPB-normen en de thermische isolatie is optimaal.

 

BVI.EU Boom

 

 

 


Bouwen volgens de SEQ-standaarden van BVI.EU:
kwaliteit altijd voorop

Onze SEQ-maatstaven (Security, Environmental en Quality) zijn de norm voor elke werplek die we creëren. Ook hier werden ze dus nauwkeurig nageleefd.
Dat betekent dat ook dit bedrijvenpark in Assent altijd beveiligd is, dat milieuvriendelijkheid er centraal staat, en dat er met de hoogste zorg voor
kwaliteitsnormen gebouwd en verbouwd wordt.

 


Contacteer ons voor uw project

Dit vindt u vast ook interessant…

>>  Ook in de media is men gefascineerd door het Green Business Park Assent
>> Green Business Park Gate 7 al ontdekt? Da’s hét gemengde bedrijvenpark van de toekomst!