Skip to main content

De grote troef van dit KMO-park? De locatie!

Gelegen in Kontich op een absolute toplocatie én recht op de as Brussel – Antwerpen vindt u het “KMO-park Satenrozen”. Het park bestaat uit 2 bedrijfsverzamelgebouwen die 27 KMO-units (vanaf 168 m²) zullen huisvesten.

Het KMO-park is gelegen in het industrieterrein “Satenrozen” aan het op- en afrittencomplex nr. 7 Kontich van de E19 Antwerpen – Brussel, aan de expressweg N171 richting A12 Aartselaar. Kortom, de best bereikbare KMO-zone van Antwerpen-Zuid!


 


KMO-units op vraag & maat van de klant

De KMO-units van BVI.EU kunnen altijd worden aangepast op maat van de klant. BVI.EU biedt verschillende type-units aan met aan de basis een magazijn/opslagruimte die kan worden aangevuld met een kantoorruimte, een atelier, een showroom,…

In dit KMO-park boden we klanten tevens de mogelijkheid verschillende units samen te voegen tot een groter geheel. Verschillende groottes en indeling op maat waren dan ook zeker een optie.


KMO-units – volledig operationeel!

Onze “first-class” units $ voldoen aan de strengste EPB-(isolatie) en brandweernorm.

BVI.EU leverde elke klant een volledig operationele KMO-unit op met de vereiste technieken zoals het branddetectiesysteem, de rookluiken, een sectionaalpoort en een verwarming reeds gekeurd en aangesloten.

 


Ligging:  Industrieterrein “Satenrozen”
Totale oppervlakte: 5.600m²
Indeling: 27 units met verschillende oppervlaktes vanaf 168m²

Troeven:

  • Toplocatie aan het op- en afrittencomplex nr. 7 KONTICH van de E19 Antwerpen – Brussel, aan de expressweg N171 richting A12 Aartselaar.
  • De best bereikbare KMO-zone van Antwerpen-Zuid.
  • Mogelijkheid verschillende units samen te voegen tot een groter geheel.
  • Nutsleidingen voorzien tot in de units
  • Gebouwen beantwoorden aan de strengste normen op vlak van isolatie en brandveiligheid
  • Een moduleerbaar geveldeel
  • Voldoende privé-parkeermogelijkheden