Skip to main content

Een werkruimte die precies aan uw behoeften beantwoordt!

Uw onderneming evolueert voortdurend: het Green Business Park Nivelles Sud is ontworpen om flexibel, modern en moduleerbaar te zijn om te beantwoorden aan uw huidige en toekomstige bedrijfsbehoeften.

Elke kmo-unit kan worden gecombineerd met de naburige eenheid naar gelang van de behoeften van de bewoner.

Elk kantoor kan gecombineerd worden met één of meerdere kmo-units naargelang uw behoefte en activiteiten.

Het bedrijventerrein Nivelles Sud heeft een totale oppervlakte van 250 hectare en biedt onderdak aan ongeveer 300 bedrijven uit verschillende sectoren (handel, industrie, …).

Een ideale werkplaats

Green Business Park Nivelles Sud beschikt over een totale kantooroppervlakte van meer dan 2.000 m², verdeeld over vijf kantoren op drie platformen. De vijf individuele kantoorruimtes variëren in grootte van 351 m² tot 467 m² en zijn casco beschikbaar, of op aanvraag met een  door de klant gekozen afwerking.

Het kleinste kantoor, met een oppervlakte van 466 m², bevindt zich op de begane grond. Hoe hoger u in het gebouw komt, hoe groter de kantoorruimte: de twee middelgrote kantoren (557 m² en 605 m²) bevinden zich op de eerste verdieping, terwijl de grootste kantoorruimten (564 m² en 613 m²) zich op de tweede verdieping bevinden, de hoogste in het gebouw.

De bij het gebouw behorende parkeergarage heeft 20 bovengrondse en 48 ondergrondse parkeerplaatsen.

Op het belangrijkste kruispunt van de Noord-Europese hoofdsteden

De site is gelegen op het kruispunt van de R24 (zuidelijke rondweg) en de Rue de l’Industrie.
Het project profiteert van een zeer goede bereikbaarheid via de R24 (zuidelijke rondweg), die toegang geeft tot de E19 in het westen en de N25 en N93 in het oosten.

BVI.EU, een partner voor uw succes

BVI.EU begeleidt u in elke fase van uw project. Onze teams staan aan uw zijde om al uw vragen te beantwoorden en u efficiënt te begeleiden tot u uw toekomstige pand betrekt.

Wenst u meer informatie? Contacteer ons voor een gepersonaliseerde offerte!

Aanbod

  Te Koop      Verkocht      In optie