Skip to main content

Een centraal gelegen werkplek die uw groei ondersteunt

Uw onderneming evolueert voortdurend – het Green Business Park Nivelles Sud speelt daarop in! De kantoren
en kmo-units in dit bedrijvenpark zijn ontworpen om flexibel, modern en moduleerbaar te zijn.
Zo beantwoorden ze aan uw huidige én toekomstige bedrijfsbehoeften.

>> Ontdek het aanbod
>> Neem contact op

 

Een werkplek die uw groei ondersteunt!


Elke onderneming heeft andere noden wanneer het op een werkplaats aankomt. Logisch ook, want uw activiteiten en manier van werken verschillen van die van een ander. U weet dan ook als geen ander wat u nodig heeft. Op zoek naar een ruimte die u de beste start biedt bij het ondernemen, of waar u verder kan uitbreiden? Waar u ook binnen 30, 40 en 50 jaar nog evenveel baat bij heeft als vandaag? Kies voor een kmo-unit of kantoor in Green Business Park Nivelles-Sud.

Werk op het
belangrijkste kruispunt van de Noord-Europese hoofdsteden


Bij BVI.EU begrijpen we hoe belangrijk het is dat u strategisch voordeel kan halen uit de ligging van uw werkplek. Green Business Park Nivelles-Sud is daarom gelegen op het kruispunt van de R24 (zuidelijke rondweg) en de Rue de l’Industrie. Dit terrein profiteert daardoor van een zeer goede bereikbaarheid via de R24 (zuidelijke rondweg), die toegang geeft tot de E19 in het westen en de N25 en N93 in het oosten. Bij het gebouw hoort bovendien een parkeergarage met 20 bovengrondse en 48 ondergrondse parkeerplaatsen.

De combinatie van deze troeven komt u zeker van pas! Bovendien vindt u vlakbij in de grote bedrijvenzone ‘Nivelles-Sud’ bedrijven uit verschillende sectoren (handel, industrie, …).
U bevindt zich dus als het ware in een uitgebreid bedrijven-ecosysteem waarin netwerken en samen groeien centraal staat.

 

 

 

 

 

 

 

Een kantoor
op maat van uw bedrijf


Green Business Park Nivelles Sud beschikt over een totale kantooroppervlakte van meer dan 2.000 m², verdeeld over vijf kantoren op drie platformen. De vijf individuele kantoorruimtes variëren in grootte van 466 m² tot 613 m² en kunnen aangepast worden naar uw vraag en noden.

Het kleinste kantoor, met een oppervlakte van 466 m², bevindt zich op de begane grond. Hoe hoger u in het gebouw komt, hoe groter de kantoorruimte: de twee middelgrote kantoren van 557 m² en 605 m² bevinden zich op de eerste verdieping, terwijl de grootste kantoorruimten van 564 m² en 613 m² zich op de tweede verdieping bevinden.

De bij het gebouw behorende parkeergarage heeft 20 bovengrondse en 48 ondergrondse parkeerplaatsen.

Het kantoorgebouw A01 is te huur (in combinatie met de kmo-units B01 t.e.m. B05).

>> Bekijk op het grondplan

 

 

 

Focus op uw core business
in een kmo-unit


Bij BVI.EU zorgen we er graag voor dat u zich kan focussen op de essentie van uw bedrijf. Een kmo-unit u kan versterken bij de uitvoering van uw bedrijfsactiviteiten. Kies tussen units van 212m2 tot 254m2 en deel ze in zoals het u past. U kan de units gebruiken als werk-, productie- of opslagplaats: van een opslagruimte tot een kantoor, showroom of zelfs laboratorium en meer.

Samen met u bekijken we graag naar een optimale invulling die voor u werkt! Wil u een kantoor en een kmo-unit combineren zodat u bijvoorbeeld extra oplsagruimte heeft? Of wil u meerdere kmo-units samenbrengen? We denken er graag samen met u over na. Elke kmo-unit kan gecombineerd worden met de naburige eenheid naar gelang van de behoeften van de bewoner, en elk kantoor kan gecombineerd worden met één of meerdere kmo-units naargelang uw behoeften en activiteiten.

De kmo-units achter kantoorgebouw A01 (unit B01 t.e.m. B05) zijn te huur. De overige kmo-units (C01 t.e.m. C22) zijn te koop.

>> Bekijk op het grondplan

 

 

 

 

 

Het groen van BVI.EU: aandacht voor duurzaamheid en fauna en flora


De basisvoorzieningen en -uitrustingen worden door ons voorzien in elk bedrijvenpark, zodat alles voor u klaar staat vanaf het moment dat u binnenstapt. BVI.EU zorgt dankzij S.E.Q. voor een professionele afwerking van de beveiliging, de groenvoorziening en kwalitatief ingerichte gemeenschappelijke delen.

Minder energie, meer besparen!
De gebouwen en de binnen-en buiteninrichting van dit Green Business Park zorgen niet alleen voor minder energieverbruik, ze helpen u ook geld te besparen.

Neem een voorsprong
Snelle internetverbindingen, oplaadstations voor fietsen en elektrische voertuigen, warmtepompen en zonnepanelen (optioneel), sensorgestuurde LED-verlichting, uitstekende isolatie van muren en daken… De basisvoorzieningen en uitrustingen in Green Business Parks gaan veel verder dan wat de wettelijke voorschriften aangeven.

Een uitstekende werkomgeving in het hart van een groene oase
De buitenfaciliteiten zijn hier zorgvuldig aangelegd, evenals de voetgangerspaden die het terrein doorkruisen. Het grootste deel van de beplanting bestaat uit inheemse planten die weinig onderhoud vergen en perfect opgaan in hun natuurlijke omgeving.

 

 

Meer informatie nodig? We helpen u graag verder!

Aanbod

Gelijkvloers

Verdieping +1

Verdieping +2

  Te Koop      Verkocht      In optie