Skip to main content

Modulaire kmo-units, gebouwen op maat
en ideaal gelegen kantoren

Er gaat niets boven een centrale en gemakkelijk bereikbare locatie in Wallonië om uw bedrijf op te starten of te ontwikkelen! Dat is wat het Green Business Park Panier Vert in Nijvel te bieden heeft. BVI.EU bouwt er 76 modulaire kmo-units, gebouwen op maat en kantoren variërend in grootte van 144 m² tot 9.000 m². Dat alles op een duurzaam bedrijventerrein met directe toegang tot de E19 en E42.

33.800 m² ruimte voor uw bedrijf

De ene kmo is de andere niet. Daarom biedt het Panier Vert Green Business Park verschillende ruimtes die perfect geschikt zijn voor de behoeften van uw kmo. U vindt ongetwijfeld wat u nodig hebt om uw ambities waar te maken tussen de 13.000 m² aan modulaire kmo-units, de 18.800 m² aan gebouwen op maat en de 2.000 m² aan kantoorruimte. Verdeeld over 12 gebouwen variëren de beschikbare oppervlaktes van 144 m² tot 9.000 m².

Opslag, productie, transport, laboratoria, diensten, kantoren, B2B-showrooms … Het aanbod van activiteiten op het Green Business Park Panier Vert is zeer uitgebreid. Het bedrijventerrein waarin dit gloednieuwe park ligt, is zelf ook gemengd.

Gemakkelijk bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer

In het hart van Waals-Brabant en Wallonië is Nijvel strategisch gelegen tussen Brussel, Charleroi en Bergen. Het Panier Vert Green Business Park heeft directe toegang tot de snelwegen E19 en E42. U kunt uw auto gemakkelijk parkeren op een van de 312 parkeerplaatsen.

Het project, dat langs de RAVeL is gebouwd, geeft ook prioriteit aan zachte mobiliteit. Het Panier Vert Green Business Park is rechtstreeks bereikbaar met de fiets vanaf het station van Nijvel en het stadscentrum. Bovendien zijn er twee bushaltes in de directe omgeving van de groene site. Ideaal om uw groei te garanderen zonder u zorgen te maken over toegankelijkheid!

Kwaliteit en duurzaamheid in het DNA van BVI.EU

Tegenwoordig houdt elke verantwoordelijke ondernemer zich bezig met duurzame ontwikkeling en energie-efficiëntie. Dat is dan ook een van de speerpunten van BVI.EU. Daarom heeft het Panier Vert Green Business Park oplaadpunten voor elektrische voertuigen, zonnepanelen, warmtepompen, natuurlijk licht, regenwaterrecuperatie en -beheer, landschapsarchitectuur om de biodiversiteit te bevorderen, enzovoort. En zoals bij alle projecten die BVI.EU ontwikkelt, wordt er bijzondere aandacht besteed aan de architectuur, de kwaliteit van de materialen en de afwerking.

Het Panier Vert Green Business is beschikbaar voor verkoop vanaf het tweede kwartaal van 2025. Maar met de hulp van onze adviseurs kunt u nu al met een gerust hart de ruimte reserveren waarin uw bedrijf zal floreren. Vandaag en morgen.

Wilt u graag meer weten?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Aanbod

Log in om gedetailleerd plan en beschikbaarheden te zien.