Skip to main content

Efficiënte energieprestaties, een lage milieu-impact en optimaal werkcomfort!

Een werkplek die niet alleen strategisch gelegen is, maar ook voorzien van alle comfort én waarbij uitbreiding perfect mogelijk is? Deze kmo-units combineren het allemaal! Beschikbaar vanaf het 4de kwartaal van 2023.

 

>> Neem contact op
>> Bekijk het aanbod

 

Volop groeien
in deze 24 kmo-units!


BVI.EU bouwt een nieuw kmo-park in Rhisnes (Namen) dat zal bestaan uit 24 kmo-units. De kmo-units bieden opslag- of productieruimte die kan worden gecombineerd met een werkplaats en/of kantoorruimte.

De units zijn flexibel en hebben een oppervlakte vanaf 147 m². Elke unit kan worden gecombineerd met de naburige unit, naar gelang van de behoeften van de gebruiker, en kan worden aangepast en ingericht om sleutelklaar te worden opgeleverd met alle nodige technische installaties.

Met zijn 24 eenheden van topkwaliteit zal het Green Business Park ECOLYS het door Bep in Rhisnes ontwikkelde Business Village Ecolys verrijken en nieuwe kansen creëren voor investeerders en bedrijven die zich in de regio Namen wensen te vestigen. Elke kmo zal ook de mogelijkheid krijgen om de units van het Green Business Park ECOLYS te kopen, te huren of te leasen, zodat het concept niet alleen volledig is aangepast aan de behoeften van elke onderneming, maar ook aan haar financiële middelen.

Ondernemen op een toplocatie


Het business park is strategisch gelegen in het hart van het bedrijvenpark Business Village Ecolys in Rhisnes, in de directe nabijheid van het knooppunt tussen de N4 en de E42. Ecolys Village is gemakkelijk bereikbaar vanaf een rotonde op de N4. Een ideale locatie om in alle rust uw bedrijf te starten en te ontwikkelen.

Het Green Business Park ECOLYS geniet van een bevoorrechte ligging, aan de belangrijke N4 bij de afrit E42 “Namen West” en nabij het verkeersknooppunt E411. Een strategische en toekomstgerichte locatie op het kruispunt van de belangrijkste Noord-Europese hoofdsteden (Brussel, Parijs, Londen, Amsterdam). 

 

Milieu, kwaliteit en veiligheid als prioriteit!


Alle vastgoedprojecten die wij ontwikkelen, houden rekening met de toekomstige generaties en maken gebruik van de meest efficiënte en minst energieverslindende technologieën op het gebied van constructie, isolatie en communicatie.

 

 

 

 

 

Contacteer ons nu al voor meer informatie!

 

Aanbod

Log in om gedetailleerd plan en beschikbaarheden te zien.