Skip to main content

 

MODERNE ARCHITECTUUR MET DE MEEST RECENTE TECHNOLOGIEËN

BVI.BE : dé partner voor uw bedrijf

Als vastgoedspecialist voor kmo’s en bedrijven en met meer dan 20 jaar ervaring op de teller werkt BVI.BE momenteel aan het Jaurdinia-project in Mont-Gaint-Guibert. Op dat terrein gaan innovatie, duurzaamheid en diensten hand in hand zodat bedrijven er zich kunnen voorbereiden op de toekomst.

De troeven van het project

  • Duurzame materialen
  • Naleving van de nieuwe EPB 2020a-normen
  • Optimaal kwaliteitswerk dankzij aangename ruimtes
  • Verschillende gevels zodat ieder gebouw zijn eigen identiteit krijgt, afgestemd op uw activiteit
  • Campussfeer door de verschillende aard van de bedrijven die er gevestigd zijn in een groene omgeving

Een bedrijventerrein van meer dan 40 000 m². Kmo-units, kantoren en logistieke opslagruimtes. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan flexibiliteit en duurzaamheid: zo wordt voor verwarming, koeling en ventilatie zo weinig mogelijk energie verbruikt. Jaurdinia-park: een paradijs voor ondernemers!

Mont-Saint-Guibert – Gemakkelijk bereikbaar in het hart van Waals-Brabant

Bedrijventerrein Jaurdinia is strategisch gelegen op de kruising van de E411 en de N4, die Namen en Luxemburg verbindt met Brussel, en de N25 en bovendien vlak bij alle belangrijkste verkeersassen. Het terrein ligt in het hart van Waals-Brabant, een commercieel bijzonder actieve streek in het midden van België. Ideaal bereikbaar dus voor al uw leveranciers en klanten, en perfect gelegen om werknemers uit heel België aan te trekken.

Gemoedsrust: u kunt zich toeleggen op uw kernactiviteit

Wat kenmerkt alle bedrijventerrein van BVI.BE? Professionalisme, en dat dankzij een parkmanagement voor het dagelijkse beheer. Dat staat in voor de uniformiteit en het onderhoud van de groenwerken en verhoogt uw veiligheid dankzij een rechtstreeks met uw bedrijf verbonden camerabewaking de klok rond.

 

KANTOREN – SHOWROOM

Beeld u eens in: kantoren op een strategisch en commercieel interessante locatie om uw doelgroep aan te spreken, én gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer bereikbaar voor uw werknemers, klanten en leveranciers. Een moderne architectuur met de meest recente technologieën en een inrichting afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. En dat alles in een groene omgeving die garant staat voor aangename werkomstandigheden. Dat is wat de kantoren en showrooms van BVI.BE u te bieden hebben.

GEBOUWEN EN TERREINEN OP MAAT (Build-to-suit)

We ontwierpen al ontelbaar veel projecten, en dus was het niet meer dan logisch dat BVI.BE zich ook resoluut op het concept ‘Build-to-suit’ richtte om zijn projecten nog meer af te stemmen op de behoeften van zijn klanten. Wenst u een gebouw op maat van uw activiteit BVI.BE profileert zich als een betrouwbare partner tijdens de bouw van uw nieuwe bedrijf. Bent u eerder op zoek naar een terrein om te ondernemen in de toekomst? Geen probleem: BVI.BE vindt voor u de ideale locatie om uw activiteit te doen bloeien. Bij Jaurdinia vind u verschillende mogelijkheden. Gebouwen vanaf 4.000 m² met een vrije hoogte van 8m en gebouwen vanaf 6.000 m² met een vrije hoogte van 10m. 

KMO-UNITS

Dé grote troef van BVI.BE? Uiterste flexibiliteit: wij leveren u iedere unit op maat van uw activiteiten. Op basis van een vaste structuur kunnen we steeds opnieuw de beschikbare units herhalen, er nieuwe aan toevoegen of onderverdelen. Bovendien kunnen de kmo-units worden gebruikt als opslagruimte, werkplaats of in combinatie met kantoren. Onze kmo-units op het BVI.EU bedrijvenpark Jaurdinia zijn momenteel uitverkocht.

Neem contact met ons op en ontdek moduleerbare en cumuleerbare units in de buurt !

ONS UITGANGSPUNT: UW EISEN EN DE TOEKOMST

Alles begint met een persoonlijk gesprek waarin we dieper ingaan op uw behoeften en verwachtingen. Ons team kan bogen op ruim 20 jaar vakkennis en ervaring en staat u met raad en daad bij. Interne en externe experts buigen zich vervolgens over uw dossier om u de ideale oplossing voor te stellen.

BVI.BE belooft:

– een ideale ligging voor uw activiteit

– een gebouw op maat van uw wensen en behoeften

– een team van experts die u gedurende het hele proces begeleiden, van de aanvraag van de bouwvergunning tot de bouw zelf en de oplevering.

– een rendabele investering

– …

Smaakt dit naar meer? Neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Contacteer ons voor meer info      

Aanbod