Skip to main content

MODERNE ARCHITECTUUR MET DE MEEST RECENTE TECHNOLOGIEËN VOOR UW KANTOOR

Welkom bij het Green Business Park Jaurdinia!

Een stimulerende werkomgeving waar u en uw personeel zich thuis zullen voelen. Een goede mix van verschillende ruimtes van 183 m² tot 750 m² waar u kan werken, elkaar ontmoeten of genieten van een break-out en dit te midden van het Green Business Park Jaurdinia waar tal van kmo’s reeds gevestigd zijn. Het is mogelijk om deze kantoorunits, die een waaier van mogelijkheden bieden aan bedrijven die op zoek zijn naar kantoren, laboratoria en/of een B2B-showroom, te combineren met opslagruimte.

NIEUWE KANTOREN NODIG?

In het centrum van het Green Business Park Jaurdinia ontwikkelt BVI.EU ‘future proof’ kantoren. Net als onze KMO-units kunnen de kantoren worden aangepast aan de wensen van uw bedrijf, zowel wat betreft de oppervlakte als de indeling van de ruimte. Op 3 verdiepingen zijn er units beschikbaar van 183 m² tot een verdieping van 751 m². Het hoogtepunt van dit project is de orangerie van 159 m² op de benedenverdieping. De orangerie biedt extra ruimte en biedt u de mogelijkheid om vergaderingen, seminars of andere professionele evenementen te organiseren in een warme en gastvrije omgeving.

De ideale werkplek voor ondernemers

Het bedrijvenpark beschikt over voldoende parkeerruimte zodat uw werknemers zich op hun gemak voelen wanneer ze op het werk aankomen. De kantoren zijn uitgerust met de meest geavanceerde technieken om een aangename en ruime werkomgeving te creëren en de energiekosten zoveel mogelijk te beperken. Bovendien zal uw bedrijf niet onopgemerkt blijven, dankzij de architecturaal indrukwekkende gevel op een prominente, groene locatie.

Ideale locatie en makkelijk bereikbaar

Green Business Park Jaurdinia ligt vlakbij afrit 9 van de E411 Brussel-Namen en is gemakkelijk bereikbaar voor zowel klanten als werknemers. De reistijd naar het centrum van Wavre bedraagt 10 minuten, naar Brussel 25 minuten en naar Namen 20 minuten. Zijn ligging langs de Rue des Sablières naast de belangrijkste wegen garandeert de nodige economische activiteit voor B2B. De ontwikkeling van steeds meer kantoren en bedrijvenparken in de regio is een garantie voor de rentabiliteit van de locatie.

– …

Smaakt dit naar meer? Neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Aanbod

Gelijkvloers

Verdieping +1

Verdieping +2

Log in om gedetailleerd plan en beschikbaarheden te zien.