Skip to main content

Laat u inspireren door dit Green Business Park met KMO-units nabij industrieterrein ‘Lakeland’!

 

Een ideale locatie, maar met een verouderd bedrijventerrein op – BVI.EU zag meteen een uitdaging. Op naar een nieuw gebruik voor een mooie site, dachten we. We ontwikkelden er daarom het Green Business Park Aalter!

Dit KMO-park pal in het bekende Oost-Vlaamse Meetjesland is een mooie mix van 34 KMO-units, verspreid over een uitgebreide en vooral super bereikbare site. Laat u alvast inspireren!

 

Opleverdatum: 2018
Locatie: 9980 Aalter aan het industrieterrein “Lakeland
Oppervlakte terrein: 8000 m²
Aantal gebouwen:  3

 


 

“We werken hier met elkaar samen als een klein dorp – dat is best uniek in vergelijking met andere bedrijvenzones.” 

Kaat Bonte, fotografe

 


Locatie nabij industrieterrein “Lakeland” als de grootste troef

Quasi naast het industriegebied “Lakeland” en nauwelijks op 2 kilometer van de afrit 11 Aalter – ja, deze realisatie bevindt zich op een locatie die nagenoeg perfect te noemen is qua bereikbaarheid.

Bij BVI.EU weten we dan ook maar al te goed dat dat een key factor is voor bedrijfsvastgoed. Zeker met de huidige war on talent, waarin dat een mooie troef kan zijn. Wanneer we daarom op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten, houden we met locatie en bereikbaarheid erg veel rekening. Zo bent u zeker dat u daarin alvast uitblinkt.

 

 


De KMO-units van het Green Business Park in Aalter

Moderne, esthetisch mooi ogende en praktisch ingerichte KMO-units vormen de basis van dit uitgebreide KMO-park in Aalter. De grootste troef? Dat is de multi-inzetbaarheid van een dergelijke unit.

 


Aandacht voor duurzaamheid bij elke stap!

Gedurende het volledige bouw- en opleveringsproces bij BVI.EU staat ecologisch verantwoord te werk gaan centraal.

Bijna energieneutraal (BEN) & SEQ-proof

Elk gebouw in dit bedrijvenpark is BEN (bijna energie neutraal). Dat betekent dat hier weinig energie verbruikt wordt voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water.

Bovendien werd hier gewerkt volgens de SEQ-maatstaven van BVI.EU. SEQ staat voor Security, Environmental en Quality. Dit wil concreet zeggen dat uw bedrijvenpark altijd beveiligd, zo groen mogelijk en met de hoogste zorg voor kwaliteitsnormen gebouwd wordt.

Onze SEQ-standaarden – key voor duurzaamheid

Onze SEQ-maatstaven (Security, Environmental en Quality) werden – uiteraard – ook bij Gate 7 nauwkeurig nageleefd. Dat betekent dat ook bedrijvenpark Gate 7 altijd beveiligd is, dat groen leven er centraal staat, en dat er met de hoogste zorg voor kwaliteitsnormen gebouwd en verbouwd wordt.

 


Dit vindt u vast ook interessant…

>> Ontdek Gate 7 in Kontich – da’s hét Green Business Park van de toekomst! 

>> Op zoek naar een nieuwe werkplek? Ontdek onze lopende projecten