Skip to main content

Laat uw onderneming groeien in de groene omgeving van Kortessem Green Business Park

Kortessem Green Business Park biedt heel wat mogelijkheden om uw bedrijf te laten groeien. Deze groene KMO-zone met 42 units en een apart bedrijfsgebouw is gelegen in een industriële zone, omringd door andere bedrijfsgebouwen. Het park bevindt zich op een steenworp van Kortessem centrum (2,2 km), en vlak bij het op-en afrittencomplex van Hasselt-Oost (3,6 km). Dankzij de strategische ligging en inplanting van het park, geven de gebouwen een uitstekende zichtbaarheid vanaf de straatkant.

KMO-units
vanaf 138m² tot 1826m²

De units van BVI.EU zijn moduleerbaar. Om de groei van uw bedrijf te ondersteunen, kunt u verschillende units combineren tot een grotere. De units worden zo ingericht dat ze instapklaar zijn, inclusief alle nutsvoorzieningen en technische installaties.

U kunt met uw klantenbegeleider extra opties bespreken zoals een mezzanine voor meer ruimte en flexibiliteit of zonnepanelen. Enkele van de units komen standaard met een mezzanine. Deze kan worden ingericht als extra opslagruimte, kantoorruimte of een kitchenette eronder.

De 42 units in het KMO-park van ca. 31.714,8 m² worden te koop aangeboden en zijn ideaal om met uw bedrijf mee te groeien. De KMO-units zijn beschikbaar vanaf 138m² tot 1826m².

Een duurzame omgeving voor de groei van uw bedrijf

Elke unit is uitgerust met lichtstraten voor natuurlijke basisverlichting en er is rekening gehouden met lichtreflectie. BVI.EU heeft bewust gekozen voor tal van energie-efficiënte systemen.

De daken kunnen volledig benut worden en voorzien van zonnepanelen. Daarnaast zijn ook warmtepomp en laadpalen voorzien. Deze zijn niet standaard voor de units, maar via klantenbegeleiding is de optie wel beschikbaar.

Naar waterrecuperatie toe wordt er per twee units een regenwaterput voorzien. In het bedrijvenpark is bovendien ruim voldoende groen aanwezig dankzij siergrassen, zones met gekleurde bloemen, plantenbakken, grasdallen en meerdere  wadi’s.

Kortom, een prachtige groene omgeving om uw bedrijf te laten bloeien!

Zet uw bedrijf in de kijker dankzij de B2B-showroom

Kortessem Green Business Park heeft zes commerciële ruimtes. Deze lenen zich perfect tot het creëren van een B2B-showroom op de begane grond in combinatie met een kantoorruimte op de eerste verdieping. Elk gebouwenblok heeft vooraan twee B2B showrooms.

Uw bedrijf krijgt de nodige zichtbaarheid en natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartij. Deze goede zichtbaarheid is niet enkel voordelig voor uw eigen klanten, maar trekt ook de aandacht bij klanten van andere bedrijven in het KMO-park.

Een mooie opportuniteit om uw bedrijf in de kijker te zetten!

Kiezen voor Kortessem Green Business Park is kiezen voor groei

Laat uw bedrijf bloeien in deze groene, dynamische omgeving.

  • Uw unit groeit met uw mee. De units zijn modulair aanpasbaar naar uw professionele noden.
  • Makkelijk bereikbaar door nabij gelegen afrittencomplex en strategische locatie van het bedrijvenpark.
  • Kies voor duurzaam dankzij zonnepanelen, warmtepompen en andere energie-efficiënte systemen.
  • Volledige ontzorging en een veilig gevoel dankzij het S.E.Q.-pakket. Zo kunt u zich focussen op de groei van uw bedrijf.

Volledige ontzorging dankzij het S.E.Q.-pakket

Bij BVI.EU staat ontzorgen centraal. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en u zich liever volledig op uw bedrijfsactiviteiten focust.

Onze toewijding aan ontzorging komt tot uiting in onze grondige zorg voor basisvoorzieningen en -uitrustingen, volgens onze doordachte  S.E.Q (Security, Environment, Quality) benadering. Hiermee verzekeren we niet alleen een professionele beveiliging, maar ook een groene omgeving en hoogwaardig ingerichte gemeenschappelijke ruimtes.

Wilt u graag meer weten?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!