Skip to main content

BVI.EU plant een nieuw hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw in Waalwijk

Waalwijk High End Light Industrial (HELI) is een bedrijfsverzamelgebouw, gelegen op het industrieterrein Waalwijk-Noord met aandacht voort energie-efficiëntie met duurzaamheid en werkcomfort. Zijn ligging in een van de logistieke hotspots van Nederland is de perfecte ondersteuning voor de groei van uw bedrijf. Ontdek het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw in Waalwijk.

>> Ontdek het aanbod
>> Neem contact op

 

Units
van 91 m² tot 226 m²


Om de steeds veranderende noden van uw onderneming te ondersteunen, zijn de 20 units, verdeeld over 2 gebouwen, die in dit project ontwikkeld worden volledig moduleerbaar ontworpen. In de units is er de mogelijkheid om verdiepingsvloeren te plaatsen, wat zorgt voor extra (opslag)ruimte. Naast een verdiepingsvloer kunnen units ook bijkomend uitgerust worden met een kantoor. Er is ook de mogelijkheid om meerdere units te combineren. De units worden door BVI.EU ontworpen zodat u kunt streven naar een A++++ energielabel. De nodige voorzieningen zijn aanwezig voor de aanleg van zonnepanelen en de units zijn voorzien van vloerisolatie. Daarnaast is er de mogelijkheid om een warmtepomp te installeren en is er daglichttoetreding via lichtkoepels.

 

Uitermate goed gelegen,
vlot bereikbaar


Het bedrijfsverzamelgebouw is strategisch gelegen op slechts twee minuten van de N261 (Tilburg – Waalwijk) en vijf minuten van A59 (Den Bosch – Raamsdonksveer). De ideale locatie om te ondernemen en uw bedrijf te laten groeien.
Het Waalwijk HELI bedrijvenpark  wordt ontwikkeld op het bedrijventerrein Zanddonk te Waalwijk met  maar liefst 7.376 m² aan bedrijfsvastgoed waar het midden- en kleinbedrijf zich ten volle kan ontplooien op een duurzame manier.

Een veilig en duurzaam high end light industrial park


Met het S.E.Q.-pakket (Security, Environment, Quality) zorgt BVI.EU voor een professionele afwerking van beveiliging en kwalitatief ingerichte gemeenschappelijke delen. Camerabewaking en energiezuinige, slimme LED-verlichting voorzien de nodige veiligheid op het HELI-park. Waterdoorlatende tegels en infiltratie is een van de vele groene initiatieven aanwezig die bijdragen aan een duurzame omgeving. BVI.EU garandeert kwalitatief ingerichte gemeenschappelijke delen door het aanbieden van een reclametotem, kader voor logoborden en unit-nummering door middel van een verlichtingsbak

Informatie nodig? We helpen graag! 

Aanbod

Log in om gedetailleerd plan en beschikbaarheden te zien.