Skip to main content

IDEALE RUIMTE VOOR UW BEDRIJF IN GENK

Reserveer vanaf nu uw kmo-unit vanaf 144m² in Woudpark Green Business Park.  Een kwaliteitsvolle en duurzame werkplaats, productieruimte of opslagruimte met kantoor die aan de specifieke noden van uw bedrijf kan aangepast worden.

Green Business Park Woudpark, gelegen op het industrieterrein Genk-Noord, combineert energie-efficiëntie met duurzaamheid en werkcomfort. Het bedrijventerrein is strategisch gelegen in het centrum van Limburg, op slechts 2.5km van afrit 30 van de autosnelweg E314. De ideale locatie dus om te ondernemen en uw bedrijf te laten groeien.

Een uitzonderlijk bedrijventerrein, afgestemd op uw noden

Het nieuwe bedrijvenpark Woudpark in Genk strekt zich uit over een oppervlakte van 27.800m². Woudpark is een modern bedrijvenpark dat rekening houdt met alle
aspecten van duurzame ontwikkeling en is voorzien van voetgangers- en fietspaden, een snelle glasvezelverbinding, LED-straatverlichting en landschapsarchitectuur. Green Business Park Woudpark profiteert van haar ligging in Genk, de derde industriestad van Vlaanderen met een steeds toenemende economische dynamiek.

BVI.EU creëert een nieuw kmo-park in Limburg, dat zal bestaan uit 39 kmo-units. De kmo-units kunnen opslag- of productieruimte gebruikt worden en zijn te combineren met een atelier of kantoor. Maar ook een B2B showroom kan perfect in een of meerdere units ondergebracht worden. Ondernemers die op zoek zijn naar ruimte om te groeien, zullen in Green Business Park Woudpark de ideale omgeving vinden. De units zijn flexibel en hebben een oppervlakte vanaf 144m². Elke unit kan worden gecombineerd met een naburige unit, naargelang de behoeften van uw bedrijf. De units kunnen worden aangepast en ingericht tot instapklare units met alle nodige technische installaties.

Ideaal gelegen tussen Hasselt en Maaseik in het kloppende hart van Limburg

Het kmo-park Woudpark geniet van een bevoorrechte centrale ligging, tussen Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Een strategische en veelbelovende locatie dus, aan het Albertkanaal omgeven door belangrijke industrieën. Met zijn 39 units van topkwaliteit creëert Woudpark nieuwe mogelijkheden voor investeerders en bedrijven die zich in de regio willen vestigen. Het bedrijvenpark vormt op deze manier ook een mooie aanvulling voor de reeds industriële bedrijvigheid en havenactiviteit.

Gun uzelf een werkruimte die perfect voldoet aan uw noden

Uw onderneming evolueert voortdurend: het kmo-park Woudpark is dan ook flexibel, modern en moduleerbaar ontworpen om zo tegemoet te komen aan uw professionele behoeften van vandaag en morgen. Elke unit kan worden gecombineerd met een naburige unit, naargelang de behoeften van het bedrijf. De units kunnen worden aangepast en ingericht tot instapklare units met alle technische installaties die nodig zijn in uw werkplaats, uw kantoor of uw magazijn.

BVI.EU maakt het mogelijk voor de ondernemer om zich volop te focussen op zijn bedrijf, in plaats van op het beheer van zijn pand. Het doet dat door een breed scala aan ontwerp mogelijkheden aan te bieden binnen het concept. De kmo-units van Woudpark worden te koop aangeboden. De perfecte investering voor uw toekomst. Op termijn breidt u eventueel uit met een naburige unit of verhuurt u uw eigen vastgoed.

Een volledig afgewerkt park vanaf dag één

De basisvoorzieningen en -uitrustingen worden door ons voorzien, zodat alles voor u klaar staat vanaf het moment dat u binnenstapt. BVI zorgt dankzij S.E.Q. voor een professionele afwerking van de beveiliging, de groenvoorziening en kwalitatief ingerichte gemeenschappelijke delen.

MINDER ENERGIE, MEER BESPAREN
De gebouwen en de binnen-en buiteninrichting van het Green Business Park Woudpark zorgen niet alleen voor minder energieverbruik, ze helpen u ook geld te besparen.

NEEM EEN VOORSPRONG
Snelle internetverbindingen, oplaadstations voor fietsen en elektrische voertuigen, warmtepompen en zonnepanelen (optioneel), sensorgestuurde LED-verlichting, uitstekende isolatie van muren en daken…,
de basisvoorzieningen en uitrustingen in Green Business Parks gaan veel verder dan wat de wettelijke voorschriften aangeven.

EEN UITSTEKENDE WERKOMGEVING IN HET HART VAN EEN GROENE OASE
De buitenfaciliteiten van het bedrijvenpark zijn zorgvuldig aangelegd, evenals de voetgangerspaden die het terrein doorkruisen. Het grootste deel van de beplanting bestaat uit inheemse planten die weinig onderhoud vergen en perfect opgaan in hun natuurlijke omgeving.

Info aanvragen

Wenst u meer informatie te ontvangen over Green Business Park Woudpark, dat begin van 2023 beschikbaar zal zijn?
Neem dan nu contact met ons op voor meer details, informatie over prijzen of een voorstel op maat voor uw bedrijf en wij contacteren u snel.

Aanbod

  Te Koop      Verkocht      In optie