Skip to main content

Laat uw onderneming volop groeien in deze kmo-units in Genk!

Op zoek naar een nieuwe werkplek? Kies voor de kmo-units van Green Business Park Woudpark. Ideaal gelegen, midden in een gemengd bedrijvenpark met netwerkmogelijkheden naast de deur en helemaal aan te passen naar uw noden: of u nu een kantoor met opslagplaats, productieruimte of andere invulling zoekt.

>> Ontdek het aanbod
>> Neem contact op

 

Een uitzonderlijk bedrijventerrein, afgestemd op uw noden


Een kwaliteitsvolle en duurzame werkplaats, productieruimte of opslagruimte met kantoor die aan de specifieke noden van uw bedrijf kan aangepast worden? Reserveer vanaf nu uw kmo-unit vanaf 144m² in Woudpark Green Business Park.

Green Business Park Woudpark, gelegen op het industrieterrein Genk-Noord, combineert energie-efficiëntie met duurzaamheid en werkcomfort. Het bedrijventerrein is strategisch gelegen in het centrum van Limburg, op slechts 2.5km van afrit 30 van de autosnelweg E314. De ideale locatie dus om te ondernemen en uw bedrijf te laten groeien.

Ideaal gelegen tussen Hasselt en Maaseik
in het kloppende hart van Limburg


Het kmo-park Woudpark geniet van een bevoorrechte centrale ligging, tussen Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Een strategische en veelbelovende locatie dus, aan het Albertkanaal omgeven door belangrijke industrieën. Met zijn 39 units van topkwaliteit creëert Woudpark nieuwe mogelijkheden voor investeerders en bedrijven die zich in de regio willen vestigen. Het bedrijvenpark vormt op deze manier ook een mooie aanvulling voor de reeds industriële bedrijvigheid en havenactiviteit.

Gun uzelf een werkruimte die
perfect voldoet aan uw noden


Uw onderneming evolueert voortdurend: het kmo-park Woudpark is dan ook flexibel, modern en moduleerbaar ontworpen om zo tegemoet te komen aan uw professionele behoeften van vandaag en morgen. Elke unit kan worden gecombineerd met een naburige unit, naargelang de behoeften van het bedrijf. De units kunnen worden aangepast en ingericht tot instapklare units met alle technische installaties die nodig zijn in uw werkplaats, uw kantoor of uw magazijn.

BVI.EU maakt het mogelijk voor de ondernemer om zich volop te focussen op zijn bedrijf, in plaats van op het beheer van zijn pand. Het doet dat door een breed scala aan ontwerp mogelijkheden aan te bieden binnen het concept. De kmo-units van Woudpark worden te koop aangeboden. De perfecte investering voor uw toekomst. Op termijn breidt u eventueel uit met een naburige unit of verhuurt u uw eigen vastgoed.

Een volledig afgewerkt
Green Business Park vanaf dag één


De basisvoorzieningen en -uitrustingen worden door ons voorzien, zodat alles voor u klaar staat vanaf het moment dat u binnenstapt. BVI.EU zorgt dankzij S.E.Q. voor een professionele afwerking van de beveiliging, de groenvoorziening en kwalitatief ingerichte gemeenschappelijke delen.

Minder energie, meer besparen

De gebouwen en de binnen-en buiteninrichting van het Green Business Park Woudpark zorgen niet alleen voor minder energieverbruik, ze helpen u ook geld te besparen.

Neem een voorsprong

Snelle internetverbindingen, oplaadstations voor fietsen en elektrische voertuigen, warmtepompen en zonnepanelen (optioneel), sensorgestuurde LED-verlichting, uitstekende isolatie van muren en daken…,
de basisvoorzieningen en uitrustingen in Green Business Parks gaan veel verder dan wat de wettelijke voorschriften aangeven.

Een uitstekende werkomgeving in het hart van een groene oase

De buitenfaciliteiten van het bedrijvenpark zijn zorgvuldig aangelegd, evenals de voetgangerspaden die het terrein doorkruisen. Het grootste deel van de beplanting bestaat uit inheemse planten die weinig onderhoud vergen en perfect opgaan in hun natuurlijke omgeving.

Meer informatie nodig? We helpen u graag verder! 

 

Aanbod

Log in om gedetailleerd plan en beschikbaarheden te zien.