Skip to main content
BVI.BE koopt projectgrond in Beersel en Aalter

BVI.BE heeft twee nieuwe projectgronden gekocht op uitstekende locaties in Aalter en Beersel.

Het toekomstige project in Beersel ligt op minder dan 2km van de afrit 19 BEERSEL van de Brusselse Ring. Een zone die onder andere ook Siemens en Pharma Logistics (DHL) kon bekoren aangezien zij er respectievelijk hun hoofdkantoor en distributiecentrum hebben gevestigd.

De geplande ontwikkeling met een bebouwde oppervlakte van 3748m² omvat 19 KMO-units, die variëren van 136m² tot 249m². Er is ruimte voorzien voor wie op zoek is naar kantoren, gecombineerd met magazijnen, loodsen, opslagplaatsen en dergelijke.

De toekomstige KMO-units in Aalter aan de Venecolaan zijn gelegen aan het industrieterrein “Lakeland”. De te ontwikkelen grond maakt deel uit van de oude Bekaert-site.

BVI.BE voorziet in de constructie van iets meer dan 8000m² KMO-units, met oppervlaktes die beginnen vanaf 250m².

Hier is de bereikbaarheid ook een absoluut pluspunt: uw toekomstige kantoren of magazijnen liggen op nauwelijks 2km van de afrit 11 AALTER van de E40.

Zoals u van BVI.BE gewoon bent, is bij beide projecten de indeling op maat van uw behoeften te bespreken. We denken hierbij bijvoorbeeld aan het samenvoegen van units. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.