Skip to main content
BVI.BE presenteert te Aalter: Lancering nieuw KMO-park!

Vrijdag 21 april  lanceert BVI.BE officieel en met trots haar nieuwe KMO-park te Aalter. Bij deze bent u van harte uitgenodigd om tijdens dit event een kijkje te nemen op de site. Komt u louter uit nieuwsgierigheid naar dit ambitieuze project of bent u geïnteresseerd in ons KMO-vastgoed, iedereen is meer dan welkom!

Nog even kort samengevat: KMO-park Aalter zal iets meer dan 8000m² KMO-units bevatten, met een oppervlakte vanaf 250m². Deze units zijn bijna ongelimiteerd combineerbaar en bieden voldoende mogelijkheden voor KMO’s die op zoek zijn naar magazijnen, ateliers, kantoorruimte,… al dan niet in combinatie. Ook is er op het terrein meer dan voldoende parkeermogelijkheid voorzien.

Maar kom gerust langs voor meer details en een antwoord op al uw vragen. Want op vrijdag 21/04 gaan we met de gepaste feestelijkheden van start met de bouw, daarnaast bent u ook welkom op zaterdag 22/04 voor een infodag :

Programma:
Vrijdag 21 april 2017:
  • 12.00 u: Ontvangst met hapje en drankje
  • 13.00 u: Projectvoorstelling door BVI.BE
  • Aansluitend geeft Patrick Hoste, waarnemend burgemeester van Aalter, verdere toelichting en geeft hij de officiële start van de bouwwerken aan KMO-Park Aalter met de eerste spadesteek.
  • Nadien nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan de walking lunch.
Zaterdag 22 april 2017:
  • Op zaterdag bent u welkom op onze infodag, doorlopend van 10u tot 14u.

Bevestig uw aanwezigheid

[contact-form-7 id=”2316″ title=”Registratie start Aalter”]