Skip to main content
BVI.BE presenteert te Kontich: Satenrozen van start!

Vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober lanceert BVI.BE officieel en met trots het project Satenrozen in Kontich. Bij deze bent u van harte uitgenodigd om tijdens dit event een kijkje te nemen op de site. Komt u louter uit nieuwsgierigheid naar dit ambitieuze project of bent u geïnteresseerd in ons KMO-vastgoed, iedereen is meer dan welkom!

Nog even kort samengevat: Op de toplocatie van industrieterrein Satenrozen, gelegen langs de E19 en nabij de A12, bouwt BVI.BE 27 KMO-units met een oppervlakte vanaf 168m². Deze units kunnen samengevoegd worden en hebben een moduleerbaar geveldeel. BVI.BE heeft dan ook de voorbije 25 jaar van maatwerk en flexibiliteit een handelsmerk gemaakt. De gebouwen beantwoorden ook aan de strengste normen op vlak van isolatie en brandveiligheid.

Maar kom gerust langs voor meer details en een antwoord op al uw vragen. Want op vrijdag 30/09 gaan we met de gepaste feestelijkheden van start met de bouw:

Vanaf 12u00 bent u welkom voor een hapje en een drankje,

om 12u30 geven wij van BVI.BE een kort woordje uitleg over ons project,

om 12u45 legt de burgemeester de eerste steen en geeft een woordje uitleg,

om dan vanaf 13u00 aan iedereen de gelegenheid te bieden om tijdens een receptie met catering al zijn of haar vragen te stellen aan BVI.BE en de aanwezige partners van de gemeente.

Ook op zaterdag 01/10 blijven we, tussen 11 en 15 uur, aanwezig en kunt u nog steeds langskomen om de site te verkennen en een woordje uitleg te vragen.

Bevestig uw aanwezigheid

[contact-form-7 id=”1967″ title=”Registratie start Satenrozen”]