Skip to main content
BVI.EU trekt naar City By Simi! U ook?

Van 6 tot en met 8 december staat BVI.EU op City By Simi in Parijs!

City By Simi is een beurs die focust op innovatieve oplossingen rond energietransitie en duurzaamheid in metropolen en steden op heel wat vlakken waaronder onder andere bedrijfsvastgoed.

De beurs zet onder meer gemengde functies en gebruik van onroerend goed in een duurzamere context in de kijker.

Nieuwe bouwprocessen, nieuw gebruik van ruimte, de relatie tussen vastgoed en mobiliteit, de plaats van de natuur …. Het zijn slechts enkele onderwerpen die op deze beurs in de kijker zullen staan, waarover panelgesprekken gevoerd zullen worden, en die het thema zullen vormen van heel wat exposanten uit verschillenden sectoren op deze beurs.

Collega’s  Imad Abbaci (Development Director Frankrijk en Luxemburg), Keanu Meers (Sales & Acquisition Manager) en Nancy Roels (Sales Manager) kijken ernaar uit om u alles te vertellen over onze huidige en toekomstige plannen in Frankrijk, waaronder ons Green Business Park Six Marianne in Escaudain. Bovendien zullen ze u een voorproefje geven van ons nieuwe project in Reims.

Kom zeker langs bij onze stand A59 of plan nu al een afspraak in met uw expert(s) naar keuze door contact met ons op te nemen.