Skip to main content
Capture d’écran 2024-01-26 à 15.46.14

Het bedrijf verwelkomt Kristof Spagnoli als zijn nieuwe CFO. Deze juridisch en financiële expert zetelt vanaf 15 januari in het Management Committee en de Raad van Bestuur van BVI.EU. 

Financieel en juridisch expert met decennia ervaring

Gewezen advocaat Kristof Spagnoli is geen onbekende voor BVI.EU. Als partner van het corporate finance bedrijf Finlee, gespecialiseerd in M&A-transacties en ondernemingsfinanciering, begeleidde hij de toetreding en kapitaalsinjectie van Securex in BVI.EU. 

Kristof begon in 1994 zijn carrière als advocaat aan de balie van Antwerpen. Tussen 2006 en 2017 was hij vennoot van het grootste onafhankelijke advocatenkantoor van België, Eubelius. Naast zijn juridische carrière, doceerde hij aan de KU Leuven en UCLL Leuven. In 2017 maakte Kristof de overstap naar de bedrijfswereld, eerst als CEO van het family office van Christian Teunissen van het beursgenoteerde Xior Student Housing, daarna als CEO en bestuurder van enkele ondernemingen, waaronder het eerder genoemde Finlee en een hotelvastgoedontwikkelaar. Vanaf 15 januari gaat hij aan de slag als CFO bij BVI.EU.

Evolutie naar een multinationale onderneming

In de afgelopen jaren heeft projectontwikkelaar BVI.EU een aanzienlijke groei doorgemaakt in België, maar ook in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. BVI.EU zet verder in op innovatie en kwalitatief hoogstaand B2B-vastgoed en lonkt naar nieuwe markten. Deze expansie vereist een strak gestructureerde organisatie. “Vanuit mijn achtergrond als M&A en financial advisor denk ik dat ik over de juiste kwaliteiten beschikt op het vlak van financiële en juridische ondersteuning om deze volgende stap in de scale-up van BVI.EU te ondersteunen”, legt Kristof uit.

Spagnoli’s overstap naar BVI.EU weerspiegelt zijn verlangen naar een rol die zowel strategische groei als duurzame en familiale waarden omarmt. “Bij BVI.EU kan ik een directe bijdrage leveren aan de weloverwogen groei en ontwikkeling van het bedrijf richting internationaal gevestigde waarde, met behoud van de mensgerichte en ontzorgende aanpak die BVI.EU typeert,” zegt Kristof. Zijn keuze wordt versterkt door BVI.EU’s focus op duurzaamheid en innovatie binnen een uitdagende B2B-markt.