Skip to main content
Feestelijke opening KMO-park Breedveld

Op vrijdag 15 september, zo rond de middag, openden BVI.BE en de gemeente Beersel samen officieel het gloednieuwe KMO-park Breedveld. Hiermee heeft BVI.BE alweer bedrijfsvastgoed van topkwaliteit weten af te leveren dat in de smaak viel bij ondernemers en bedrijven uit de streek. De 19-tal nieuwe bedrijven die Beersel dankzij het nieuwe KMO-park mag verwelkomen, betekenen voor de gemeente een krachtige economische stimulans.

 

Ondernemers onder de indruk

Hoe het komt dat ook dit KMO-park van BVI.BE alweer vlot bedrijven vond, kan aan een aantal zaken liggen. Zo wist Breedveld ondernemers uit de buurt te imponeren met een uitstekende ligging op slechts twee kilometer van de afrit Beersel op de Brusselse ring. Dit in combinatie met een afwerking van de hoogste kwaliteit, volledig op maat van de klant uitgevoerd, heeft ervoor gezorgd dat de units, variërend in oppervlakte tussen 136 en 249m², van bij de start van het project erg gegeerd waren.

 

Vlotte samenwerking met de gemeente

Ook de meer dan bevredigende samenwerking met de gemeente Beersel heeft er mede voor gezorgd dat de ondernemingen nu al aan de slag kunnen in hun volledig operationele KMO-unit. Dat het voor beide partijen een fijne samenwerking was, mocht blijken uit de aanwezigheid van Beersels burgemeester Hugo Vandaele, die de mensen van BVI.BE en de bezoekers van het lanceringsevenement wist te vereren met een toespraak. En de walking lunch achteraf stemde de aanwezigen al even tevreden.

 

Enkele sfeerbeelden van het evenement vindt u hierna.