Skip to main content
KMO-park ’t Sas schiet uit de startblokken in Kampenhout

Vastgoedontwikkelaars BVI.BE en Pedesco zetten samen hun schouders onder het project ‘KMO-park ’t Sas’ in Kampenhout. Pedesco, zelf uit Kampenhout, verwierf de gronden al in 1996. In mei 2015 richtte BVI.BE, dat eerder al succesvol het Dansaert KMO-park in Groot-Bijgaarden ontwikkelde, samen met Pedesco de vennootschap KMO-park ’t Sas BVBA op voor de verdere ontwikkeling van het project. Een aantal bedrijfsunits zijn reeds verkocht in samenwerking met de hoofdmakelaar Panorama Vastgoed. Op de site komen drie afzonderlijke bedrijfsverzamelgebouwen voor in totaal 41 KMO-units met eigen parkings en een individuele oppervlakte van 132 tot 324m² die op maat kan aangepast worden.

’t Sas biedt kopers een zelf samenstelbaar gevelconcept aan waarmee zij via glaspartijen ruimtes naar eigen wens kunnen aanpassen voor optimaal gebruik. Het duurzame kantoorgebouw is ideaal gelegen. Kampenhout-Sas ligt dicht bij een aansluiting op de E19 en aan de drukke Leuvensesteenweg, de belangrijkste as tussen Mechelen en Leuven waardoor het een maximale visibiliteit heeft. Om een vlotte bereikbaarheid van het complex te garanderen, werd met de Vekestraat een nieuwe toegangsweg aangelegd.

Michel Meers, gedelegeerd bestuurder BVI.BE NV: “Voor de KMO-er is het belangrijk te investeren in een duurzaam, modern bedrijfsgebouw op een toplocatie. Dit gebouw is niet enkel efficiënt voor het uitoefenen van zijn activiteiten, maar het biedt ook een meerwaarde voor zijn verdere groei in de toekomst.”

Bron: Voka-magazine Halle-Vilvoorde