Skip to main content
Lanceringsevenement Drie Tommen (Tienen) – Terugblik

Nieuw bedrijvenpark Drie Tommen biedt ruimte om te groeien in Tienen

Dinsdag 19 juni lanceerden BVI.BE, in samenwerking met Naessens Industriebouw en Studiebureau Rimanque, en eerste schepen van Tienen Johan Dewolfs officieel en met gepaste trots de ontwikkeling van het KMO-park Drie Tommen. De samenwerking tussen deze drie bedrijven met tonnen ervaring in vastgoed voor bedrijven zorgt ervoor dat de KMO-zone rond Tienen wordt verrijkt met kwalitatief hoogstaande units die de ideale mogelijkheid bieden aan bedrijven om te groeien in de regio. Tijdens het lanceringsevent lichtten Tienens eerste schepen Johan Dewolfs en het BVI.BE-team de ambitieuze plannen toe rond dit succesvolle partnership tussen de gemeente en de ontwikkelaars.

 

Duurzame flexibele infrastructuur

Bedrijven op zoek naar ruimte om verder te groeien vinden in Drie Tommen de ideale gelegenheid om dat te doen naar eigen wens en middelen. De 40 flexibele units vanaf 100m² kunnen niet alleen gecombineerd worden, maar ook in samenspraak met de koper afgewerkt en aangepast worden om zo een sleutel-op de-deur unit af te leveren waarbij de volledige inrichting en de technieken voorzien zijn. De ontwikkelaars van KMO-park Drie Tommen hebben bovendien hun krachten gebundeld om een bedrijvenpark op te leveren dat beantwoordt aan de strengste normen op het vlak van energieverbruik, bouwkost en onderhoud. Dit levert de bedrijven die zich in Drie Tommen vestigen een optimaal comfort op dat zorgt voor een aantrekkelijke plaats om te werken, en dit tegen een minimale kost.

Op maat van de klant

Elke potentiële koper van een KMO-unit of kantoorruimte wordt door BVI.BE bijgestaan om de type-unit te vinden die perfect beantwoordt aan de noden van zijn onderneming. Niet alleen de kenmerken en de inrichting van de units, die bijvoorbeeld met een state of the art samenstelbaar gevelconcept kunnen worden aangepast, maar ook de aard van de overeenkomst – kopen of verkopen – kunnen grondig worden besproken en afgewogen. Zo bieden alle beschikbare en samenvoegbare units een waaier aan mogelijkheden voor bedrijven op zoek naar kantoorruimte in combinatie met opslag en magazijnen.

 

Lanceringsevent

De ontwikkeling van Drie Tommen ging op vrijdag 19/06 officieel van start. Na een hapje en een drankje lichtte het team van BVI.BE hun ambitieuze project toe. Ook Willy Naessens en Tienens eerste schepen Johan Dewolfs hielden een korte toespraak. Hiermee bezegelt het projectteam en de gemeente Tienen hun vlotte samenwerking. Zij kijken nu uit naar de eerste bedrijven die hun intrek nemen in het gloednieuwe bedrijvenpark. De beschikbare ruimtes binnen Drie Tommen kunnen hier up-to-date geraadpleegd worden.

 

Foto’s ontvangst

Foto’s voorstelling Drie Tommen

Foto’s evenement