Skip to main content
Lanceringsevenement Gate 7 – Terugblik

KMO-park Gate 7 haalt nog meer ondernemers naar Kontich

Vrijdag 15 juni trapten BVI.BE en Kontichs burgemeester Bart Seldeslachts officieel en met gepaste trots de ontwikkeling van het project Gate 7 in Kontich in gang. Op een centraal gelegen toplocatie langs de Prins Boudewijnlaan en dicht bij het afrittencomplex van Kontich, verrijst weldra een nieuw hoogwaardig Business Park met een totale oppervlakte van 34.000m². Tijdens het lanceringsevent lichtten burgemeester Seldeslachts en het BVI.BE-team de ambitieuze plannen toe rond de succesvolle samenwerking tussen de ontwikkelaar en de gemeente.

 

Locatie, locatie, locatie

Dankzij hun 25 jaar ervaring in ontwikkeling van bedrijfsvastgoed, weet BVI.BE hoe belangrijk het is om op zoek te gaan naar de ideale locatie. Business Park Gate 7 is gelegen langs de commercieel erg interessante Prins Boudewijnlaan, wat meteen dé perfecte zichtlocatie biedt voor showrooms. Het bedrijvenpark wordt bovendien ook omgeven door uitgebreide economische bedrijvigheid, en geniet van de nabijheid van talloze ondersteunende diensten. Gezien de geringe afstand van afrit 7 KONTICH van de E19 Brussel-Antwerpen, biedt Gate 7 ook een uiterst bereikbare state of the art werkplek voor kantoren. De ideale troef in the war on talent.

 

 

Op maat van de klant

Elke potentiële koper – van KMO-unit tot kantoorgebouw – wordt door BVI.BE bijgestaan om de perfecte plek te vinden die beantwoordt aan alle noden van zijn onderneming. De labo’s worden bijvoorbeeld steeds ontwikkeld aan de hand van de specifieke technische eisen van de gebruiker – ventilatie, drukregeling, lichtbeheersing, … In elk gebouw is er steeds een grote individualisatie mogelijk voor de eindgebruiker, en blijft er ook een grote flexibiliteit naar de toekomst toe.

Smart Business Park

Dankzij hun ervaring met materialen, aannemers en ontwerpers kan BVI.BE aan KMO’s de perfecte infrastructuur aanbieden, die beantwoordt aan de strengste normen op het vlak van duurzaamheid, isolatie en brandveiligheid. Met Gate 7 gaat BVI.BE nog een stap verder dan de klassieke bedrijvenparken – een voorbeeld daarvan: faciliteiten als slimme verlichting, inbraakdetectie, HRcamera’s, en temperatuurbeheer zijn allemaal van op afstand beheerbaar op een speciaal ontwikkelde applicatie. Techniek en technologie worden slim ingezet om bedrijven volledig te ontzorgen, zodat die zich kunnen concentreren op hun core business.

 

Lanceringsevent

De ontwikkeling van Gate 7 ging op vrijdag 15 juni officieel van start. Na een hapje en een drankje lichtte het team van BVI.BE hun ambitieuze project toe. Ook Kontichs burgemeester Seldeslachts hield een korte toespraak, alvorens plechtig over te gaan tot de eerste spadesteek. Hiermee bezegelen BVI.BE en de gemeente Kontich hun samenwerking die voor beide partijen een gunstig resultaat zal opleveren. De beschikbare ruimtes binnen Gate 7 kunnen up-to-date geraadpleegd worden via de website www.gateseven.be.