Skip to main content
Openingsevent BVI.BE van KMO-park BREEDVELD te Beersel – 15 september 2017

Met de nodige trots kunnen wij u melden dat de werken aan het KMO-park Breedveld in Beersel op hun einde lopen. Bent u benieuwd naar hoe dit KMO-park tot stand kwam en hoe het definitieve project er uitziet? Dan bent u van harte welkom tijdens ons openingsevent.

Openingsevent in aanwezigheid van Burgemeester Hugo Vandaele.

Datum: 15 september 2017

Programma:

  • 12u: Ontvangst met een hapje en drankje
  • 13u: KMO-park Breedveld in de kijker met toelichting van BVI.BE + toespraak van burgemeester Hugo Vandaele
  • 13u30: Walking lunch

Bevestig uw aanwezigheid

[contact-form-7 id=”2533″]

Het project KMO-park Breedveld kort samengevat

Het project in Beersel ligt op minder dan 2km van de afrit 19 BEERSEL van de Brusselse Ring. Een zone die onder andere ook Siemens en Pharma Logistics (DHL) kon bekoren aangezien zij er respectievelijk hun hoofdkantoor en distributiecentrum hebben gevestigd.

De ontwikkeling met een bebouwde oppervlakte van 3748m² omvat 19 KMO-units, die variëren van 136m² tot 249m². Het project omvat magazijnen, gecombineerd met kantoren, ateliers, showrooms en dergelijke met parkeermogelijkheid op eigen terrein.

BVI.BE heeft dan ook de voorbije 25 jaar van maatwerk en flexibiliteit een handelsmerk gemaakt. De gebouwen beantwoorden ook aan de strengste normen op vlak van isolatie en brandveiligheid.

Meer info over het project >>

Ligging van het project >>

Benieuwd naar waar BVI.BE actief zal zijn in de komende maanden? Ontdek hier het overzicht van onze toekomstige projecten!