Skip to main content
Openingsevent Satenrozen

Op vrijdag 8 december vierden BVI.BE en de gemeente Kontich samen de officiële opening van het gloednieuwe KMO-park Satenrozen. Met dit nieuwe park realiseerde BVI.BE opnieuw bedrijfsvastgoed van topkwaliteit op een absolute toplocatie, en daar mocht op geklonken worden.

Economische kracht

BVI.BE gelooft sterk in de samenwerking met de gemeente. De nieuwe bedrijven die Kontich dankzij het nieuwe KMO-park mag verwelkomen, betekenen dan ook voor de gemeente een krachtige economische stimulans.

 

Kwaliteitsvol maatwerk

BVI.BE heeft de voorbije 25 jaar een handelsmerk gemaakt van maatwerk en flexibiliteit.

Bij het KMO-park Satenrozen werd in de units ruimte voorzien voor magazijnen, gecombineerd met kantoren, atelier, showroom en dergelijke met voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein. De gebouwen beantwoorden ook aan de strengste normen op vlak van isolatie en brandveiligheid.

 

Succes van het project

Topkwaliteit op de as Brussel-Antwerpen: het hoeft het dus niet te verbazen dat het project in de smaak viel bij ondernemers en bedrijven uit de streek. De 27 KMO-units die samen goed zijn voor 5 600 m² aan ondernemingsruimte waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht.

 

Enkele sfeerbeelden van het evenement vindt u hierna.