Skip to main content

Een nieuw kmo-park vlabij de Westbekesluis in Evergem

BVI.EU ontwikkelt een bedrijvenpark waar kleine en middelgrote ondernemingen zich kunnen vestigen. Dat in een nieuw en duurzaam gebouw in hartje Oost-Vlaanderen, op een locatie die goed bereikbaar is maar ook voldoende aandacht heeft voor een groene omgeving. Ontdek Heermeers Green Business Park.

>> Neem contact op

 


Kmo-units tussen 115m² en 235m²


Op het terrein van totaal iets meer dan 2 ha (in industriegebied) aan de Doornstraat in Evergem plant BVI.EU in totaal 8.500m² aan bedrijfsvastgoed te realiseren waar kmo’s hun activiteiten verder kunnen ontplooien. In totaliteit zullen er verdeeld over 3 gebouwen, 39 kmo-units gerealiseerd worden gaande van 115m² tot 235m² vloeroppervlak. Er is ruimte voor ambachtelijke en semi-industriële ondernemingen die nood hebben aan een productiehal, een atelier of opslagruimte al dan niet gecombineerd met een kantoorruimte. Dit alles in een bedrijvenpark met een aantrekkelijke en heldere architectuur met hoogwaardige afwerking die de economische activiteit in de regio kan versterken.

Het groene in dit Green Business Park


Ook in Heermeers Green Business Park zet BVI.EU in op kwaliteit en duurzaamheid. Met een duidelijke keuze voor kwaliteitsmaterialen van lange levensduur die toch flexibel genoeg zijn om wijzigingen van materialen met korte levensduur mogelijk te maken, biedt Heermeers Green Business Park een vastgoedoplossing op lange termijn voor ondernemingen.

Bovenop efficiënt gebruik van ruimte en materialen staan uiteraard energie en water hoog op de agenda van duurzaamheid. Concreet is elke unit uitgerust met een lichtstraten voor natuurlijke basisverlichting en is er met lichtreflectie rekening gehouden. In Heermeers Green Business Park is er bewust gekozen om geen gas meer aan te leggen in de units, maar tal van energie-efficiënte systemen behoren tot de individuele mogelijkheden.

De daken zijn alvast voorzien om zonnepanelen te plaatsen. Naar waterrecuperatie toe beschikt elke unit over een individuele regenwaterput. In het bedrijvenpark zal ook ruim voldoende groen aanwezig zijn, met siergrassen en zones met gekleurde bloemen, een beboste tallud, plantenbakken en grasdallen. Een heus Green Business Park.

 

 

kmo park units 

kmo-park Heermeers Green

 

Een optimale ligging
als strategisch voordeel


Heermeers Green Business Park, in de Doornstraat in Evergem, ligt enerzijds vlakbij Gent op een paar kilometer van de R4 rond Gent en de nabijgelegen N9. De Gentse Zeehaven ligt op minder dan 15 km van het terrein. Anderzijds is ook de groene omgeving, kenmerkend voor het Meetjesland, met in het bijzonder het nabijgelegen Heermeespark een belangrijke troef.

Meer informatie nodig? We helpen u graag verder!

 

Aanbod

Log in om gedetailleerd plan en beschikbaarheden te zien.