Skip to main content

Groeien in één van de 40 flexibele kmo-units of het built-to-suit gebouw!

Meer ruimte voor uw droom? Op zoek naar een nieuwe werkplek in Duitsland? Ontdek ons nieuwste Green Business Park in Lübeck en huur één van de 40 hypermoderne kmo-units of kies voor het built-to-suitgebouw. Meer dan genoeg ruimte om uw onderneming mee te laten groeien én op een locatie waar u strategisch heel wat voordeel uit kan halen? 

>> Interesse? Neem contact met ons op!

 

 

Wanneer ideeën
de toekomst worden!


Start u net en bent u op zoek naar een eerste ruimte? Of bent u reeds een succesvolle ondernemer en zoekt u net bedrijfsruimte om verder te groeien in Duitsland? U vindt in Green Business Park Lübeck hoe dan ook de ideale ruimte voor uw onderneming, hoe groot of klein die ook mag zijn. Vestig uw werkplaats, opslagruimte, kantoor of zelfs B2B showroom nu op een locatie waar u commercieel heel wat voordeel uit kan halen met interessante connecties en netwerkmogelijkheden quasi naast de deur.

Duurzaam bedrijvenpark op een strategische locatie


Bij BVI.EU kennen we het belang van bereikbaarheid. Daarom vindt u in Green Business Park Lübeck optimale verkeersverbindingen. Vanuit dit bedrijvenpark zijn heel wat steden vlot bereikbaar, inclusief Wismar en Rostock – de grote kuststeden in Mecklenburg-Vorpommern.

Naast het bedrijvenpark is overigens een directe aansluiting op de A 20 kustsnelweg in de richting van Bad Segeberg en Rostock/Stettin, alsook op de A 1 in de richting van Hamburg en Puttgarden via het knooppunt Lübeck. De luchthaven van Hamburg is bovendien ook snel te bereiken via de snelweg.

Buslijn 16 stopt daarnaast in de toekomst op 400 meter van de ingang van het park en het centraal station van Lübeck ligt ongeveer 5 km ten noorden van het bedrijvenpark en is gemakkelijk per fiets of bus te bereiken.

 

 

De kmo-units van Green Business Park Lübeck


Wanneer we bij BVI.EU uw werkplek creëren, doen we dat met 1 doel voor ogen: u volledig ontzorgen zodat u zich kan focussen op uw core business!

Daarom combineren we in onze KMO-units nieuwe en vooruitstrevende technieken met intelligente technologie. Voeg daar een slimme inrichting van uw unit op en het duurzaam gebruik van verschillende materialen aan toe en de ideale werkplek is een feit.

In Green Business Park Lübeck  kan u één (of meerdere) van de 40 units verdeeld over 3 gebouwen huren met een oppervlakte van 70 m² tot 3.000 m². Deze units kunnen omgevormd worden naar uw wens. Gebruik ze als opslagruimte, kantoor, atelier, B2B showroom of zelfs laboratorium en meer…

 

Een built-to-suit gebouw op maat van uw groei


Ziet u het groots en bent u op zoek naar een gebouw waar u zowel opslagruimte als kantoorruimtes en meer kan voorzien? In het built-to-suit gebouw zijn verschillende combinaties mogelijk:

Built-to-suit optie 1: 3,500 m² aan productie/distributieruimte met 6.20 m vrije hoogte, 2,940 m² aan kantoorruimte en 136 parkeerplaatsen

Built-to-suit optie 2: 3,400 m² aan oplsagruimte met 9 m vrije hoogte en een mezzanine van 850 m², 1,470 m² aan kantoorruimte en 135 parkeerplaatsen

Built-to-suit optie 3: meerdere combinaties mogelijk voor max. 3 verschillende bedrijven over de gehele oppervlakte

 

 

 

 

 

Het groen van BVI.EU: aandacht voor duurzaamheid en fauna en flora


De basisvoorzieningen en -uitrustingen worden door ons voorzien, zodat alles voor u klaar staat vanaf het moment dat u binnenstapt. BVI.EU zorgt dankzij S.E.Q. (Service voor een professionele afwerking van de beveiliging, de groenvoorziening en kwalitatief ingerichte gemeenschappelijke delen.

Minder energie, meer besparen!
De gebouwen en de binnen-en buiteninrichting van het Green Business Park Lübeck zorgen niet alleen voor minder energieverbruik, ze helpen u ook geld te besparen.

Neem een voorsprong
Snelle internetverbindingen, oplaadstations voor fietsen en elektrische voertuigen, warmtepompen en zonnepanelen (optioneel), sensorgestuurde LED-verlichting, uitstekende isolatie van muren en daken… De basisvoorzieningen en uitrustingen in Green Business Parks gaan veel verder dan wat de wettelijke voorschriften aangeven.

Een uitstekende werkomgeving in het hart van een groene oase
Meer dan 20% van het terrein van het bedrijvenpark bestaat uit groene zones. Bijna 5.000 m² aan groene ruimte zijn bestaande gebieden die behouden en onderhouden zullen worden. Een deel van deze gebieden is een oude haag die van groot belang is voor de flora en fauna in de regio.

 

Wordt dit uw nieuwe werkplek? Contacteer ons nu! 

 

 


 

Aanbod

Log in om gedetailleerd plan en beschikbaarheden te zien.