Skip to main content

Geweldig goed gelegen, gebouwd om de komende 30, 40 en 50 jaar nog even modern te zijn als vandaag met uitstekende duurzaamheidsmaatstaven – er zijn talloze redenen om te kiezen voor het gemengde bedrijvenpark Parc de L’Europe! We bouwen nu aan de laatste fase met gloednieuwe kantoren/B2B-showrooms – op te leveren medio 2024.

>> Neem nu contact op
>> Bekijk het aanbod

 

Werken op maat in deze
kantoren & B2B-showrooms


Bent u op zoek naar een nieuwe werkplek voor uw onderneming? Of misschien zoekt u naar een B2B-showroom waar u uw klanten kan ontvangen? In het Parc de L’Europe Green Business Park  worden momenteel de fundamenten gelegd van een gebouw met ca 3.627 m² aan kantoorruimte, verdeeld over vier verdiepingen en 2 B2B-showrooms van ca 378 m² elk op de gelijkvloerse verdieping:

  • Verdieping 1: ca 876 m² aan kantoorruimte
  • Verdieping 2: 876 m² aan kantoorruimte
  • Verdieping 3: 884 m² aan kantoorruimte
  • Verdieping 4: ca 227 m² aan kantoorruimte + terras

 

 


Slim werken?

Combineer uw kantoor met een opslagplaats en meer


Daarnaast wordt ook gebouwd aan 7 achterliggende kmo-units met oppervlaktes tussen 234 m² en 249 m². Die kunnen volledig ingericht worden naar uw noden en wensen – of u er nu een laboratorium, opslagplaats of iets anders van wil maken. 

Eén van de voordelen van werken in een gemengd bedrijvenpark van BVI.EU? Dat is -naast de vele netwerkmogelijkheden- ook dat u uw werkplek kan aanpassen naar uw behoeften, hoe die er voor uw onderneming ook uitzien. Wat als u naast een kantoor ook een opslagruimte nodig heeft, bijvoorbeeld? In Parc de L’Europe heeft u alvast de keuze om de kmo-units en kantoorruimte van gebouw D (zie onderaan op plan) slim met elkaar te combineren.

>> Op zoek naar uw eigen slimme combinatie? Contacteer ons!

Uitstekende ligging en vlotte bereikbaarheid


Een vlotte bereikbaarheid is een belangrijke troef. Met zijn ligging vlakbij (800m) de op- en afrit Wavre-Ottignies van de snelweg N238, is Parc de L’Europe uiterst goed gelegen en goed bereikbaar vanuit Brussel, Namen en Luxemburg. Meer dan 400 parkeerplaatsen en optionele elektrische laadpalen bieden comfort aan wie met de wagen komt en er worden eveneens autodeelplaatsen voorzien op de site. Ook wie voor het openbaar vervoer opteert, geraakt makkelijk ter plaatse met het station Walibi Gare – Wavre Sud op amper 200m afstand van het terrein. Parc de L’Europe ligt eveneens langs drie buslijnen van het TEC-netwerk.


 

 

Duurzaam voor de toekomst


U verwacht een duurzame omkadering voor uw activiteiten? Parc de L’Europe beantwoordt als innovatief bedrijvenpark aan de strengste ecologische en duurzaamheidsvereisten. De meest geavanceerde technologieën op het vlak van hernieuwbare energie worden geïntegreerd. Optimaal waterbeheer wordt eveneens gegarandeerd. En ook aan een gezonde biodiversiteit wordt aandacht besteed met de aanplanting van een 160-tal bomen voorzien van enkele vogelkastjes.

Voor het kantoorgebouw streven we ernaar om een  Breeam Excellent certificaat te behalen, een uitstekende maatstaf voor een duurzaam kantoorgebouw. Geothermische warmtepompen en zonnepanelen op het dak van het gebouw maar ook op het dak van de parking zullen als voornaamste energiebronnen worden ingezet.

 

Bedrijfsruimte op maat voor onbegrensde groei


Parc de L’Europe is een gemengd bedrijvenpark gelegen in een gebied voorbehouden voor kleine industrie. Met zijn moduleerbare KMO-units, geschikt voor zowel logistieke als opslag-, distributie- of andere doeleinden, is het bedrijvenpark de ideale optie voor KMO’s die nood hebben aan flexibele ruimte afgestemd op hun specifieke behoeften. Het bedrijfsverzamelgebouw van 6.800m² voorziet in 24 flexibele KMO-units met een oppervlakte van 250m² tot 1500m². Deze units beantwoorden aan de hoogste technologische standaarden en de laatste normen op het vlak van brandveiligheid en duurzaamheid (EPB energienormen).Naast KMO-units beschikt het terrein ook over 7.500m² aan eigentijdse kantoren. Een slimme indeling, moderne architecturale vormgeving en de laatste technologische toepassingen staan garant voor een aangename werkomgeving. Tot slot ontwikkelde Mitiska er voor 9.000m² aan retail-ruimte.

 

 

 

Wordt dit uw nieuwe werkplek? Vraag nu vrijblijvend info aan!

 

Aanbod

Gelijkvloers

Verdieping +1

Verdieping +2

Verdieping +3

Verdieping +4

Log in om gedetailleerd plan en beschikbaarheden te zien.