Skip to main content

Op zoek naar een uiterst strategisch gelegen werkplek in Frankrijk?

Een toonbeeld van duurzaamheid en modulariteit, gelegen op een gunstige locatie tussen Lille en Valenciennes: zo kunnen we Green Business Park Six Marianne het best omschrijven. Huurt u hier één of meerdere kmo-units, dan komt u terecht in een hypermoderne & economisch gunstige omgeving die uw bedrijfsgroei stimuleert en onderstreept.

>> Ontdek het aanbod
>> Neem contact op

 

Een terrein van 19.500 m²
vlakbij de belangrijkste snelwegen


Green Business Park Six Marianne in Escaudain (FR) combineert energie-efficiëntie, een lage milieu-impact en werkcomfort.
De site geniet van een strategische ligging in het hart van Porte du Hainaut (Hauts-de-France) en van een gunstige omgeving, ideaal om in alle rust uw bedrijf op te starten en te ontwikkelen.

Het  Six Marianne bedrijvenpark geniet van een bevoorrechte ligging tussen Lille en Valenciennes, op het kruispunt van de belangrijkste Noord-Europese hoofdsteden (Brussel, Parijs, Londen & Amsterdam).

Een bedrijventerrein
afgestemd op uw noden


BVI.EU creëert een nieuw kmo-park in Escaudain bestaande uit 3 gebouwen met 27 kmo-units en 800m² aan kantoren . De kmo-units bieden opslag- of productieruimte die u kunt combineren met een atelier of kantoor. Ondernemers die op zoek zijn naar ruimte om te groeien, zullen in Green Business Park Six Marianne de ideale omgeving vinden om hun bedrijf te laten groeien volgens hun eigen noden. De units zijn flexibel en hebben een oppervlakte vanaf 150m² tot 700m². Elke unit kan worden gecombineerd met een naburige unit, om tot een ruimte van 3000m² te evolueren naargelang de behoeften van uw bedrijf. De units kunnen worden aangepast en ingericht tot instapklare units met alle nodige technische installaties.

Uitblinker in modulariteit


Alle commerciële units van het bedrijvenpark Green Business Park Six Marianne beschikken over een standaard uitrusting zodat u snel en in de beste omstandigheden uw activiteiten kunt uitoefenen.

Het is mogelijk ze verschillend in te delen, verschillende cellen samen te voegen en bepaalde comfortvoorzieningen zowel binnen als buiten de gebouwen aan te brengen.

Optie 1
Volledig ingericht sanitair en kitchenette
Optie 2
Kantoor op de tussenverdieping
Optie 3
Warmtepomp voor eigen verbruik

BVI.EU staat voor u klaar!


De verhuur van de modulaire gebouwen A en B en de verkoop van gebouw C is begonnen. De oplevering van het park is gepland voor het tweede kwartaal van 2023.

BVI.EU begeleidt u in elke fase van uw project. Onze teams staan aan uw zijde om al uw vragen te beantwoorden en u efficiënt te begeleiden tot u uw toekomstige pand betrekt.

Wenst u meer informatie over uw verhuis naar bedrijvenpark  Six Marianne ? Contacteer ons nu voor meer informatie!

 

Meer informatie nodig? We helpen u graag verder! 

 

Aanbod

Log in om gedetailleerd plan en beschikbaarheden te zien.