Skip to main content

Een nieuw gemengd bedrijvenpark aan Les Portes de l’Europe!

BVI.EU ontwikkelt in hartje Waals-Brabant een gemengd bedrijvenpark waar kleine en middelgrote ondernemingen zich kunnen vestigen. En dat in maar liefst 5 nieuwe en duurzame gebouwen én op een bijzonder goed bereikbare locatie. Ontdek Nivelles Nord Green Business Park hieronder!

>> Ontdek het aanbod
>> Neem contact op

 

Kmo-units
tussen 144m² en 2340m²


Op het terrein van totaal iets meer dan 2,6 ha aan Avenue Robert Schuman in Nivelles plant BVI.EU in  totaal 14.800m² aan bedrijfsvastgoed te realiseren waar kmo’s hun activiteiten verder kunnen ontplooien. In totaliteit zullen er verdeeld over 5 gebouwen, 46 kmo-units gerealiseerd worden gaande van 144m² tot 2.340m² vloeroppervlak. Er is ruimte voor ambachtelijke en semi-industriële ondernemingen die nood hebben aan een productiehal, een atelier of opslagruimte al dan niet gecombineerd met een kantoorruimte. Twee van de 5 gebouwen hebben een vrije hoogte van 8,2 meter die op te splitsen zijn in eenheden tussen 300m² en 1200m². Dit alles in een bedrijvenpark met een aantrekkelijke en heldere architectuur.

 

 

Dé perfecte ligging
in bedrijvenpark “Les portes de l’Europe”


Het project maakt deel uit van het INBW bedrijvenpark “LES PORTES DE L’EUROPE” en beschikt over alle troeven om nieuwe bedrijven aan te trekken: vlotte toegang tot de belangrijkste autosnelwegen, uitzonderlijke werkomgeving in een natuurlijke omgeving, onmiddellijke nabijheid van de Europese hoofdstad. Het Green Business Park Nivelles Nord is bijzonder goed gelegen met een bevoorrechte toegang vanaf de autosnelweg E19 aan de afrit Nivelles Nord.

Het groene in
dit Green Business Park


Ook in Nivelles Nord Green Business Park zet BVI.EU in op kwaliteit en duurzaamheid. Met een duidelijke keuze voor kwaliteitsmaterialen van lange levensduur die toch flexibel genoeg zijn om wijzigingen van materialen met korte levensduur mogelijk te maken, biedt Nivelles Nord Green Business Park een vastgoedoplossing op lange termijn voor ondernemingen. Bovenop efficiënt gebruik van ruimte en materialen staan uiteraard energie en water hoog op de agenda van duurzaamheid. Concreet is elke unit uitgerust met een lichtstraten voor natuurlijke basisverlichting en is er met lichtreflectie rekening gehouden.

De daken zijn alvast voorzien om zonnepanelen te plaatsen. Naar waterrecuperatie toe beschikt elke unit over een individuele regenwaterput. In het bedrijvenpark zal ook ruim voldoende groen aanwezig zijn, met siergrassen en zones met gekleurde bloemen, plantenbakken en grasdallen. Een heus Green Business Park.

Meer info nodig? We helpen u graag verder!

Aanbod

Log in om gedetailleerd plan en beschikbaarheden te zien.