Skip to main content

Een nieuw, duurzaam kmo-park op een toplocatie in Reims

De uitbreiding in Frankrijk gaat door! BVI.EU bouwt een nieuw en duurzaam Green Business Park waar kleine en middelgrote ondernemingen zich kunnen vestigen in Reims,  op een heel vlot bereikbare locatie. Ontdek  Reims La Malle Green Business Park.

>> Ontdek het aanbod
>> Neem contact op

 

KMO-units
tussen 170 m² en 330 m²


Op het terrein van 10.000 m² (in industriegebied) in Saint-Brice-Courcelles (het noordwesten van Reims) plant BVI.EU in totaal 4.000m² aan bedrijfsvastgoed te realiseren waar kmo’s hun activiteiten verder kunnen ontplooien. In totaliteit zullen er verdeeld over 4 gebouwen, 22 kmo-units gerealiseerd worden gaande van 170 m² tot 330 m² vloeroppervlak; die te huur zullen aangeboden worden. Er is ruimte voor ambachtelijke en semi-industriële ondernemingen die nood hebben aan een productiehal, een atelier of opslagruimte al dan niet gecombineerd met een kantoorruimte. Meerdere units kunnen ook aan elkaar gesloten worden om grotere oppervlakte te bekomen. 

Dit alles in een bedrijvenpark met een aantrekkelijke en heldere architectuur met hoogwaardige afwerking die de economische activiteit in de regio kan versterken. Ook bedrijven die iets meer visibiliteit willen creëren kunnen in het bedrijvenpark opteren voor een unit vooraan in het park waarbij een combinatie van showroom op de gelijkvloers met kantoor op de bovenliggende verdieping en opslag achteraan een ideale combinatie vormen, met zichtbaarheid vanop de weg. Alle units zullen worden uitgerust met een mezzanine. 

 

Gunstig gelegen,
vlot bereikbaar


Reims La Malle Green Business Park, aan de Avenue La Malle in Saint-Brice-Courcelles (Reims) ligt vlakbij de stad Reims (5km) met zeer goede aansluiting op de grote invalswegen A26 (3 km), A4 (5km) en A34 (10km).  Snelle aansluitingen met het openbaar vervoer zijn ook een belangrijke troef, met een bushalte voor de deur en het station van Reims op een luttele 3km.

Het groene in Reims La Malle
Green Business Park


Ook in Reims La Malle Green Business Park zet BVI.EU zoals steeds sterk in op kwaliteit en duurzaamheid. Er is een duidelijke keuze voor kwaliteitsmaterialen van lange levensduur gemaakt,  maar ook efficiënt gebruik van ruimte en energiezuinigheid staan op de agenda van duurzaamheid.

Concreet is elke unit uitgerust met een lichtstraat voor natuurlijke basisverlichting en is er met lichtreflectie rekening gehouden. In Reims La Malle Green Business Park is er bewust gekozen om geen gas meer aan te leggen in de units, maar tal van energie-efficiënte systemen behoren tot de mogelijkheden. De daken worden voorzien van zonnepanelen.. In het bedrijvenpark zal ook ruim voldoende groen aanwezig zijn en ook aan veiligheid is gedacht.

Informatie nodig? We helpen graag! 

Aanbod

Log in om gedetailleerd plan en beschikbaarheden te zien.