Skip to main content
Webinar bedrijvenpark Assent in Bekkevoort | vrijdag 30 oktober van 15-16 uur

Het coronavirus schopt weer wild om zich heen de laatste weken, maar wij zitten niet stil. Vorige week ging de eerste spade in de grond in ons bedrijvenpark Assent in Bekkevoort. Het park zal midden volgend jaar klaar zijn, maar de verkoop is gestart en loopt vlot. Benieuwd naar dit duurzaam en veilig bedrijvenpark?

Schrijf u dan hier in voor de officiële – digitale – voorstelling op vrijdag 30 oktober van 15-16 uur.

Samen met de burgemeester van Bekkevoort, Hans Vandenberg, neemt onze stichter en CEO Michel Meers u virtueel mee op een wandeling door het park. VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere zorgt er als moderator voor dat beide heren mooi in de pas lopen. Moest u na de sessie nog vragen hebben, kunt u terecht bij het commercieel team.

Assent, dat perfect gelegen is op de as Hasselt-Leuven, is volledig opgetrokken volgens het S.E.Q. by BVI.BE-principe: safety, environment, quality. De drie peilers waarrond het bedrijvenpark is gebouwd.

Flexibiliteit staat bij BVI.BE altijd centraal, en ook zo in Assent. Bedrijven uit allerlei sectoren kunnen zich hier probleemloos vestigen: loodgieters, garagisten, of kantoorruimtes, noem maar op. Gebouwen zijn beschikbaar in functie van de oppervlakte en zijn perfect samen te voegen.

Zo wordt bedrijvenpark Assent een echte driver voor de lokale economie. Het zal u als bedrijf helpen groeien en voor extra jobs zorgen in de streek.

Wilt u meer weten over hoe u uw spaarcenten zinvol kunt investeren in de economie? Over de voordelen van mede-eigendom?

Schrijf u dan nu in voor ons webinar!