Skip to main content
BVI.EU verwelkomt Florence Bosco als Biotech Business Developer!

Bij BVI.EU proberen we voortdurend onze rol als innovatieve ontwikkelaar van bedrijfsvastgoed te verbeteren. Het aangaan van partnerships met de juiste mensen is essentieel om in deze missie te slagen.Het is geen geheim dat België meer en meer internationaal aanzien krijgt als het gaat om de bloeiende life sciences sector (Bio-Med-Pharma). Meer en meer bedrijven uit deze uitgebreide markt vestigen zich in België, wat BVI.EU een uitstekende gelegenheid biedt om werkplekken te creëren die aangepast zijn aan de specifieke behoeften van verschillende bedrijven binnen dit marktsegment.

Daarom schakelen we de hulp in van experte Florence Bosco in, ervaren Chief Executive Officer en consultant in Life Sciences. Zij zal BVI.EU helpen bij het versterken van onze positie als bedrijfsvastgoedpartner die duurzame, modulaire werkplekken ontwikkelt die bedrijven gericht op life sciences over 30 tot 50 jaar dezelfde waarde bieden als nu.

Florence heeft een schat aan professionele ervaring in BioTech en MedicalTech en in het opzetten en beheren van incubators voor spin-offs en start-ups die actief zijn in de life sciences sector. Zij zal BVI.EU waardevolle knowhow aanbieden rond het Life Sciences Village-project dat wij in Waver ontwikkelen, op een terrein van 180.000 m² in de buurt van GSK-VACCINS.

Verder zal ze ons onder meer helpen met het identificeren van de juiste partners voor onze projecten en ervoor zorgen dat BVI.EU notoriteit geniet als innovatieve ontwikkelaar van bedrijfsvastgoed in de Life Sciences.

Veel succes, Florence!