Skip to main content
Zidis_BVI_Eerste Steenlegging Hélécine_7

Op vrijdag 10 maart legde BVI.EU de eerste steen van Green Business Park Hélécine! Vanaf het vierde kwartaal van 2023 zullen de 30 modulaire kmo-units van dit Green Business Park beschikbaar zijn. 

Meer dan 40 ondernemers, partners en kennissen waren vorige week vrijdag aanwezig in Hélécine om samen met BVI.EU het officiële startschot voor de bouwwerken van Hélécine Green Business Park te geven. Burgemeester van Hélécine Pascal Collin heette de aanwezigen eerst hartelijk welkom. Daarna deed collega en Chief Development Officer Geoffroy Dumonceau alles over het toekomstige kmo-park uit de doeken, en stond er een utgebreid ontbijtbuffet klaar.

 

Gunstig gelegen, duurzaamheid troef: dit is Hélécine Green Business Park

Dit hypermoderne kmo-park is ten allereerste erg gunstig gelegen, quasi halverwege tussen grote steden Brussel en Luik. Het bedrijvenpark zal bestaan uit 30 flexibele kmo-units met een oppervlakte vanaf 60m² die gecombineerd kan worden met de naburige unit, en ingericht kan worden op maat om sleutelklaar te worden opgeleverd met alle nodige technische installaties. De kmo-units bieden opslag- of productieruimte die kan worden gecombineerd met een werkplaats en/of kantoorruimte. Ze zullen beschikbaar zijn vanaf het 4de kwartaal van 2023.

Hélécine Green Business Park  zal het reeds bestaande InBW-bedrijvenpark “Espace Hélécine Innovation” mee verrijken en zal er nieuwe economische kansen creëren voor investeerders en bedrijven die zich pal tussen Brussel en Luik willen vestigen. Ondernemers zullen de units kunnen kopen of huren, zodat het concept niet alleen volledig is aangepast aan de behoeften van elke onderneming, maar ook aan haar financiële middelen.

Bekijk de aftermovie:

 

Hélécine Green Business Park in de pers:

>> TVCom
>> La Dernière Heure
>> L’Avenir
>> La Capitale
>> Het Nieuwsblad