Skip to main content
BVI.EU lanceert eerste project in Nederlandse logistieke hotspot Waalwijk

We zijn blij om ons eerste project in Nederland aan te kondigen: Waalwijk High End Light Industrial (HELI).  Het gaat om een bedrijfspand van meer dan 7.000 m² op het Zanddonk bedrijventerrein, dat wordt opgedeeld in twee gebouwen met in totaal twintig units. Op de site combineren we energie-efficiëntie met duurzaamheid en werkcomfort. Onze keuze voor Waalwijk is geen toeval, want de gemeente is al meermaals uitgeroepen tot logistieke hotspot van Nederland dankzij haar gunstige ligging en grote bedrijvenparken met maar liefst 5.925 gevestigde bedrijven. 

“Ik ben tegelijk vol trots en spanning voor het Nederlandse avontuur van BVI.EU”, zegt Michel Meers, oprichter van BVI.EU. “Na uitbreidingen in Frankrijk, Duitsland en Luxemburg zijn we niet meer aan ons proefstuk toe op de Europese markt, maar toch blijft elke nieuwe stap even spannend. In de eerste plaats ben ik heel fier dat we ons duurzaam en kwalitatief bedrijfsvastgoed ook bij onze noorderburen kunnen introduceren. De Waalwijkse ondernemers maken binnenkort kennis met de aantrekkelijke bedrijfsgebouwen van BVI.EU die een heldere architectuur, uitstekende afwerking en focus op duurzaamheid hebben.”

“Waalwijk staat sterk op logistiek vlak dankzij de vele kmo’s die er gevestigd zijn. Daarom ben ik ervan overtuigd dat de regionale economie een boost zal krijgen dankzij het HELI-project. Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) hebben een omgeving nodig waarin ze kunnen groeien zonder zich zorgen te maken over de toekomst. In de visie van BVI.EU worden ondernemers volledig ontzorgd en werken ze in een ruimte op maat die voldoet aan alle noden. Dat is wat we gaan realiseren in Waalwijk”, besluit Michel Meers.

Waalwijk High End Light Industrial (HELI): ruimte voor ambacht en innovatie

Op de Waalwijk HELI site is een royale 7.376 m² aan bedrijfsvastgoed bestemd voor de ambachtelijke en semi-industriële kmo’s. De site omvat twee bedrijfsgebouwen die samen twintig units huisvesten. Deze units hebben een variabele oppervlakte, gaande van 163 m² tot 226 m², en kunnen flexibel worden ingericht volgens de behoeften van de onderneming. Elke unit kan in twee verdiepingen worden onderverdeeld, met de mogelijkheid voor een productiehal, showroom, atelier of opslagruimte op de begane grond en, indien gewenst, kantoorruimte op de eerste verdieping. 

In het hart van Nederlands logistieke hotspot

Waalwijk High End Light Industrial ligt uitstekend in de logistieke hotspot van Nederland. Centraal gesitueerd tussen Raamsdonksveer en ‘s-Hertogenbosch, de provinciehoofdstad van Noord-Brabant, biedt Waalwijk een vlotte verbinding naar Tilburg (18 km ten zuiden). De site is strategisch gelegen dicht bij de N261 (Tilburg – Waalwijk) en de A59 (Den Bosch – Raamsdonksveer). De ideale locatie voor lokale kmo’s die willen ondernemen en verder groeien.