Skip to main content
Gate 7 overzicht

BVI.EU, al sinds 1999 ontwikkelaar van kmo-parken, gemengde bedrijvenparken en built-to-suitgebouwen, is de laatste tijd sterk aan het groeien. Zowel in Vlaanderen, Wallonië als in Frankrijk en Duitsland blijft het innoveren met nieuwe projecten. Om deze groei verder te bestendigen, was een nieuw hoofdkantoor een must geworden. Green Business Park Gate 7 in Kontich is een eigen realisatie die het recent sterk uitgebreide team van BVI.EU een hypermoderne en dynamische werkomgeving biedt. Ook in Waver trekt het bedrijf naar een nieuw kantoor in Parc de l’Europe, ook een eigen ontwikkeling van een gemengd bedrijvenpark, om de Waalse markt nog beter te kunnen bedienen.

Globale groei

BVI.EU kent al jaren een gestage groei op verschillende fronten. Zo telt het bedrijf anno 2022 een team van 25 medewerkers en hoopt het daar in de komende maanden nog wat mensen aan toe te voegen. Er staan namelijk nog een aantal vacatures open. Ook de projectenmolen in binnen- en buitenland draait op volle toeren, vooral in Waals-Brabant. Denk maar aan het Life Sciences & Business Village in Waver, de kantoren van Jaurdinia in Mont-Saint-Guibert en nieuwe Green Business Parken in Rhises en Hélécine. Langs Vlaamse kant heeft BVI.EU een aantal projecten in Bekkevoort, Genk en Tienen.

BVI.EU kijkt niet enkel op Vlaamse en Waalse kaarten. Frankrijk en Duitsland staan ook op het menu, met projecten in respectievelijk Escaudain en Essen. Dat ligt volledig in lijn met de nieuwe naam en hoofdkantoren in Kontich en Waver, van waaruit de nationale en internationale groei bestendigd kunnen worden.

 

Hoofdkantoren

BVI.EU kiest voor twee hoofdkantoren, één in Vlaanderen en één in Wallonië. De nieuwe thuisbasis in Vlaanderen ligt op de Prins Boudewijnlaan in Kontich. Meer bepaald in het Green Business Park Gate 7, een bedrijvenpark dat BVI.EU zelf gerealiseerd heeft en dat volledig uitverkocht is.

Green Business Park Parc de l’Europe in Waver wordt de nieuwe uitvalsbasis voor Wallonië waar BVI.EU een deel van de kantoorruimte zal gebruiken.

Beide locaties zijn pareltjes in innovatie en duurzaamheid. De medewerkers van BVI.EU komen terecht in een werkomgeving die optimaal inspeelt op hun noden en een uitstekende omkadering biedt. Vanuit deze twee parken is BVI.EU gewapend voor de toekomst en zal het zijn klanten in binnen- en buitenland nog beter kunnen servicen.